Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúknak hány évesen lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak hány évesen lesz érettebb a gondolkodásuk?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 15:33
1 2 3
 11/22 R3al ***** válasza:
10%
Soha... mindig hülyék maradunk :|
2011. máj. 19. 19:24
 12/22 anonim ***** válasza:

Apám szerintem már születése óta véresen komoly. De ő nem ember. Chuck Norissal nyalatja fel nálunk a padlót. :D Ellenben mindenki más soha(párom, bátyám, barátaim, egyéb rokonok).

De talán az 1. gyerek után kicsit megkomolyodnak :)

2011. máj. 19. 19:45
 13/22 anonim ***** válasza:
A személy életútjától, korától és körülményeitől függ. Nálam ez 20 éves koromra jött el. Érettségi után rádöbbentem, h gyakorlatilag semmihez sem értek. Nem vettek fel fősulira sem, végig dolgoztam a nyarat. Ez megváltoztatott. Aztán új iskolát kezdtem el, ahol bizony magas az elvárás, és tartani kell a lépést. A régi életemet "feladtam" úgymond, nem járok bulizni, semmmi muszáj helyt állnom nyáron a gyakorlati helyen, engem ezek húztak fel. Pedig középsuliba pont az ellentetje voltam.
2011. máj. 19. 21:17
 14/22 anonim ***** válasza:
szerintem is inkább 30 felett a legtöbb pasi későn érő persze vannak kivételek
2011. máj. 19. 23:19
 15/22 anonim ***** válasza:

Ugyanakkor, mint a lányoknak.

(Mégpedig azért, mert a lányok és a fiúk ugyanolyan tempóban érnek.)

2011. máj. 20. 01:06
 16/22 anonim ***** válasza:

Én 15 évesen érettebben gondolkodok mint sok 10-15 évvel idősebb férfi, de ezt inkább mi kérdezhetnénk a lányoktól....

Aporpó: a házasság meg ilyenek nem tudom hogy jönn ide, azért kicsit más egy hosszú kapocsolat meg egyből a gyerekválallalás, szerintem sokszor a nők ilyesztik el a férfiakat ezzel a nagy rohanással.

2011. máj. 22. 10:30
 17/22 anonim ***** válasza:

Változó.. Honnan veszed, hogy neked egyáltalán érett-e a gondolkodásod?

Attól függ mihez viszonyítasz de emberek esetében ezt nehéz megállapítani, mert túl nagy az EGO-nk tudod?

2011. máj. 22. 10:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok: Nehéz lenne most itt levezetni, igen, tisztában vagyok a mondani valóddal, de látom nagyon kötekedős a hangulatod, én meg nem fogok most belemenni a játékba. Sokan mondták, nem vagyok a futó kapcsolatok híve egyáltalán, meg úgy nagyjából a döntéseim is...(mondhatni állom a pofonokat elég rendesen...). de minek, úgy se fogod elhinni bármit írok, figyelembe se veszem amit mondtál bocs.
2011. máj. 22. 11:06
 19/22 Babul válasza:
Onnan fogod tudni,h éretté váltál,h önállóvá leszel és nem írod ki minden problémádat a gyakori kérdésekre.
2011. máj. 22. 11:16
 20/22 anonim ***** válasza:
Középsuliban gyerekes voltam és majdnem sikerült elbasznom az életem. Rossz tanulmányi átlag stb... Felvettek egyetemre és ráébredtem nem is vagyok hülye gyerek. Szóval azóta tanulok, de bulizok is jól érzem magam, mert most ennek van itt az ideje. Lányokat nem szoktam hülyíteni mindig határozottan tudom mit akarok velük kapcsolatban. De a helyzet az hogy tartós kapcsolatot még félek kialakítani, mert ha kudarc lesz akkor odavesztek a szép éveim. Komolyság meg van, a reális gondolkodás is és jó emberismerő vagyok... Szóval nálam ez 19,5 éves koromra érett be!!! :)
2011. máj. 22. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!