Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még fontosak a mai lányoknak az értékek?
Pl: hogy legyen okos, rendes, illedelmes, figyelmes a pasi stb.
Mert én 6 barátnőmet kérdeztem meg eddig, de egyik sem mondta ezeket a szempontokat, hogy elvárás lenne egy jövőbeli pasijától. Vagy csak itt, ott említették meg. Pedig tök átlagos kedves lányok. Mégis mind a külsőségekről beszéltek, hogy milyen legyen a pasijuk. Ott is főleg az izmok kerültek szóba. Ezen gondolkodom én is, hogy elkezdjek edzeni, mert úgy látom az összes lánynak az izmok a fontosak, nem az értékek. Pedig ők őszintén elmondták a véleményüket. Hogy jó ha ilyen a pasi, hogy okos, rendes, nagylelkű srb, de csak akkor ha sportos. Mindig ez az izom dolog került náluk előtérbe. Vagy rossz helyen mértem fel a terepet? Megkérdezzek még más lányokat is?
Ne álltalánosítsunk azért...
Zac Efron-t és társait a legnagyobb jóindulattal sem tudnám pasinak nevezni. Nem az eseteim a babaarcú szépfiúk.
Nekem konkétan a rockersrácok tetszenek legjobban.
Hosszú haj, piercing, tetoválás, pici szakáll-az ilyen srácok az eseteim. :)
Jó,ha nem pont így néz ki, az sem baj, de pasi legyen, és ne pedig a mostanában olyan gyakori, "fiú, de külsőre már majdnem lány" srácok.
17/L
15:55
Egyet kell értsek. Sajnos én is csak ezt tapasztalom.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!