Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van az hogy 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy 20 éves létemre még mindig nem sikerült egy normális lánnyal összejönnöm?

Figyelt kérdés
Nem érzem magam csúnyának adok magamra eljárok ide-oda társosága egyből megkedvelnek mások és mégsem tudok egy hozzám való csajszival találkozni pedig már nagyon vágyok rá bármit megtennék érte! Múltor autóból láttam egy csöves párt ahogy átölelik egymást nekem meg nincs... Sportolok nem iszok nem doh.-zok tisztelettel vagyok a lányok iránt nem tudom mit tehetnék még mert ha 20évesen még sosem sikerült együtt lenni senkivel ott valamit rosszul csinálok:)
2009. máj. 10. 23:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én is ugyonígy vagyok:S 21 vagyok és eddig se barátnő, se senki. pedig járkálok ide-oda. J ó, mondjuk a disco kilőve:) nem vagyok csúnya, eléggé magas vagyok (vagy 2m) állítólag a lányoknak bejönnek a magas pasik......akkor eddig hogyhogy nem volt egy bnőm se? de nem vagyok elkeseredve, emrt normális, értelmes fiunak tartom magam. ja és no alkohol, drog, cigi:) Hamrosan megtaláljuk mi is az igazit!
2009. máj. 11. 12:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Türelem. Lassan eljön az ideje, amikor a neked "normális" lányok is elkezdenek pasik után nézelődni, a sok iskola, tanulmányok miatt még jobban kitolódott az az idő, amikor a hozzád hasonló, esetlegesen "komolyabban" gondolkozó lányok fősuli 3.-4. évfolyama felé elkezdenek fiúkra kacsingatni és nyilván hasonló korúakat fognak keresni.

Ezt megnyugtatásul mondtam.

De igaza van a többieknek, hogy ezen ne görcsölj, és ne barátnőt találni indulj el minden nap. Csak bulizz, érezd jól magad. És legyél bátrabb, kezdeményezőbb, nyíltabb, nyomulósabb a lányokkal, jó értelemben kicsit kevésbé tiszteld őket! Vagy: Tiszteld őket, de ne távolról, hanem közelről! Ugye érted?

Érdemes azt is felülvizsgálnod, hogy milyen KÜLSŐ elvárásaid vannak neked a lányokat illetően, mert ezt különösen tapasztalatlanul könnyű túllőni jóval a lehetőségeken. Lehet, hogy amíg a "tökéletes" és "nagyon igényes" csajok után futsz, esetleg észre sem veszel

igazi, jó nőket, akik csak rád várnak. Hogy észrevedd őket, csak "jobb" szemre van szükséged!

2009. máj. 11. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!