Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy 20 éves létemre még mindig nem sikerült egy normális lánnyal összejönnöm?
nem tudom milyen a jellemed, de legyél bátrabb és jobban tudasd a lánnyal(aki megtetszik) hogy bejön, szerintem nem hajtasz eléggé:D bár nem ismerlek:), ha őt nem érdekled, akkor is van jópár lán ymég:D
szerintem túl válogatós vagy:D ezt innen vettem: "mégsem tudok egy HOZZÁM való csajszival találkozni " ne válogass ennyit:P
és nyugi,egyszer úgyis megtalálod az igazit:)
Hát halod komám én is 20F vagyok és nekem se jőt még ősze nem tudom kiben van a hiba benűnk vagy a csajókban. de ugyan ijen vagyok én is
De halod a mostani csajo én ugy vetem észre hogy a zűlőteb srácokta buknak hát halod én nem vagyok zűlőt de ez van maj csak találunk valakit egy szer
hát az utobbi válaszolonak biztos hogy benned van a hiba mert muveletlen paraszt vagy.
a kerdezonek meg: a lanyok ilyen korban altalaban a "paraszt" pasikat keresik, kesobb meg rajonnek hogy jobb lett volna veled, dehat akkor meg persze keso mar:)
utolsó válaszolónak: azért nem midnen csaj, sok szép,okos lányt ismerek akiknek akedves aranyos,érzelmes pasik jönnek be
bókolj sokat és tiéd lesz a csaj
Ha vigasztal, én 24 vagyok, eddigi 8 évben 5 barátnővel a hátam mögött:
1. az első vallási fanatikus volt;
2. a második terhes maradt az előző pasijától;
3. a harmadik abban lelte örömét, ha szívat;
4. a negyedik többet volt a legjobb fiúbarátjával, mint velem;
5. az ötödik meg dobálta a porcelánokat az ablakból.
Ezek közül melyik volt normális? De azért mégis rengeteget kaptam tőlük, és egyikkel se bántam meg semmit. Sőt, a tőlük kapott tapasztalattal mindig egyre közelebb kerülök a hozzám illő tökéletes nő felé.
Neked is ezt tanácsolom: az eddigi lányokból szűrd le a tanulságot, a jót is, a rosszat is, és bátran vágj bele a következőbe!
Talán ott van a probléma, mint ahogyan írtad: "...bármit megtennék érte..." ne keresd, s főként ne jusson eszedbe minden utcaszéli ölelkező párról h te szingli vagy. Ezt legkönnyebben úgy érheted el hogy kitűzöl egy célt(kivétel persze a kapcsolat) és arra gondolsz nap mint nap, szóval csak az lobogjon a szemed előtt s ne az h most 20 éves vagy s még nem voltál senkivel. Ilyent nem szabad, ha minél görcsösebben keresed annál nehezebben találsz, és a bulikon is nem a természetes önmagadat tudod adni ilyen lélekállapotban(bulizni menj s ne csajozni)
Persze ez mind csak személyes vélemény(és tapasztalat). Amúgy én is 20éves vagyok, bár lány. Nekem sosem volt még 2-3hétnél tartósabb kapcsolatom és ezért nem is láttam értelmét odaadni magam bármelyiknek is. Lassan egy éve ilyen sem volt de ennek ellenére ott tartok h komoly céljaim vannak és nem keresem az intimitást, sem a párkapcsolatot, bár jelentkező az lenne, mert külsőleg én sem panaszkodhatom.
U.I. egy jó tanács: ha nagyra becsülöd az ártatlanságod akkor ne nézd h már 20 éves vagy hanem azt nézd h ez a lány megérdemel téged így? de minden esetre se azért feküdj majd le, mert már régen volt melletted egy lány. Az egészbe ez a legnehezebb, ellenállni a vágyaknak ennyi évvel magunk mögött, de viszont érettségről árulkodik!
20 évesen én is hasonlóan éreztem. 3 évvel később viszont változtak a dolgok... :))
Szóval semmiről nem vagy lekésve. És bár idegesítően hangzik ez a közhely(tapasztalatból mondom ugye sajnos...), de egyszer majd neked is eljön a nagy Ő. 1-2-3-4 év múlva biztos neked is jó lesz, aztán jöhetsz osztani az észt a hozzád hasonlóaknak. :) Mint most én tettem, bocsi. :$
Nem kell annyira görcsösen keresni. A szerelmet nem az akaraterőd hívja életre, úgyis eljön, ha találkozol egy olyan lánnyal.
Járj el társaságba, ismerkedj új emberekkel, úgy több esélyed lesz megismerni a Nagy Ő-t. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!