Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy srác vagyok és van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy srác vagyok és van egy lány aki nagyon tetszik mit vegyek neki vagy mivel tudnám kimutatni hogy szeretem?

Figyelt kérdés
én egy 14 éves srác vagyok!a lány 13éves nagyon teccik sokat szemelgetünk meg átölelem .. de nem merem megkérdezni hogy járna-e velem vagy hogy többet érez-e mint barát meg persze az osztálytársam és a másik srác folyton ha ott vagyok a lány mellet ha átölel vagy bármi egyböl megkérdi hogy ti jártok? ilyenkor lefagyok hogy most mit mondjak és mind a ketten rávágjuk hogy NEM... de a csajal sokat szemeltem meg nagyon jobba vagyunk mit tegyek hogy észre vegye hogy szeretem és hogy járni akarok vele! válaszokat lécci!!!
2009. máj. 10. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mivel elég fiatalkák vagytok én a helyedben lehet hogy egy levelet írnék neki. :) de szerintem semmiképp se vegyél neki ajándékot, mert attól rendesen meglepődhet a lány és leblokkolhat. remélem segítettem. :) sok sikert!
2009. máj. 10. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Én a te helyedben egy magyar nyelvtankönyvet olvasgatnék.
2009. máj. 10. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pedig az lenne a legjobb hogy mikor 2-esben vagytok akkor elmondod neki személyesen, de ne úgy "durr bele", hanem finoman tereld oda a szót , hogy ő fontos neked stb..és ha látod hogy tetszik neki amit mondassz akkor elmondhatod azt is hogy ő neked több mint barát,és ha ennek is öül akkor megkérdezheted hogy járna -e veled

.

.

.

(személy szerint én még soha nem kérdeztem meg 1 lánytól hogy járna -e velem, hanem jól elvoltunk, sok találkozás után bevallottuk hogy szeretjük egymást, csók... aztán már kézenfogva mentünk... nem kérdeztem meg tőle hogy akkor most járunk?! mert ha ezek megvoltak akkor 1értelműXD)

De te kérdezdmeg azért.

És még valami: Hidd el, hogy jobb személyesen, hiába nem mered, gyűjts erőt!:D Akor legalább már túl leszel az első szerelmi vallomáson, és tána már csak könnyebb lesz:D, nm fogsz úgy izgulni sem ennél a lánynál, sem majd később más lányoknál.

16/F

Menyus

2009. máj. 10. 19:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!:)
2009. máj. 10. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell venned semmi értékes ajándékot!

De ha sulin kívül is találkoztok, mondjuk elhívhatnád sétálni egy szebb helyre, parkba ülni egy padon és napozni, vagy biciklizni. Az jó móka. Ilyenkor esetleg vehetsz neki egy fagyit, vagy egy kólát. Nem muszáj mindent a suli folyosóján a többiek előtt intézni! De az, hogy hagyja, hogy ölelgesd a folyosón, sztem már jó jel!

Én se beszéltem meg 1 barátnőmmel sem, hogy járunk-e? Az olyan ciki ilyet kérdezni. Inkább együtt voltunk és kész.

Jó, ha már olyan sokat vagytok együtt, hogy mindig, akkor elhatározhatjátok és ki is mondhatjátok, és kihírdethetitek a suli faliújságján, ha ettől jobb lesz!

De amúgy nem tartozik senkire.

Másik srác, ha rátok ront, ne mondj NEMet, inkább, mondd, hogy: "Miért érdekel?" vagy: Mi közöd hozzá? Hm?

Ha mindenképp valami ajándékot adnál neki, vegyél valami kedves, kis plüssfigurát! Azt imádják a lánykák!

De csak olyankor add át, amikor kettesben vagytok! Lehetőleg suli után, már a sulin kívül hazafelé menet!

Ez az!! Kísérd haza! Végre eszembe jutott mit csináltam én ennyi idősen az imádott hölgyekkel! Magában már ez is a szeretet kimutatása.

És ha megkérdezi, hogy : Miért kapom? Akkor mondd meg neki, hogy : Mert szeretlek!

2009. máj. 11. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:

én is 13/L vok :D

nah hát sztem hagyd azt az 1. leveles cuccot...

de ha venni akarsz vmit biztos tényleg örülne vmi cuki plüss ajándéknak

de még 1 doboz csokival is boldogan menne haza

lényeg h kapott vmit...

én legalábbis örünék

és naon sok sikert! :D

2009. máj. 11. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!