Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok rajta kiigazodni! Érez irántam valamit?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel nagyon jól kijövünk,mostanság egyre közelebb kerülünk egymáshoz,sokat vagyunk kettesben,mert sétálni meg kirándulni visz.Érzem h közeledünk egymáshoz,de még nem történt semmi.Akar tőlem vmit vagy csak barátkozik?2011. nov. 16. 12:17
1/5 bánomisén válasza:
Szerintem akar, csak nem egy kapkodós típus, de az nem baj. Járjatok kirándulni, aztán majd lép, amikor akar.
2/5 anonim válasza:
Egyet kell értsek Bánomisén-nel!!!
Üdv!
Csetpartner! :)
Kedves kérdező!
Te akarsz valamit az illetőtől?Ha igen akkor néha kacérkodj vele vagy küldj neki jeleket de ez a jel ne egy mosoly vagy egy nézés legyen!Érted ugye? :)
3/5 bánomisén válasza:
Ebben meg én értek egyet Csetpartnerrel, tényleg küldj neki félreérthetetlen jeleket. Mit tudom én, néha simogasd meg a karját, vagy, amikor nagyon aranyos veled, öleld meg. Ennyi még egy barátságba is bőven belefér, nem égeted vele magad, viszont, ha jól gondoljuk és tényleg akar tőled valamit, akkor ezzel tudod bátorítani.
4/5 anonim válasza:
Azérrt ezzel az érintés és ölelés dologgal sztem kicsit ovatosan kell bánni mert né pont igy voltam egy lánnyal(ö is megérintett megölelt,meg teljesen ugy viselkedett hogy én azt hittem bejövök neki aztán mikor beszéltem az érzéseimről közölte hogy csak a barátom szeretne lenni.hát nem kicsit voltam ledöbbenve)
5/5 bánomisén válasza:
14:36
Arra az esetre gondoltam az ölelgetés kapcsán, ha ő is akar valamit a fiútól. Ezért is utaltam az előző válaszoló gondolatmenetére és folytattam azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!