Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen "kapcsolatról"? (Hosszú, ha nem akarod végigolvasni, ne kattints rá. )

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal, az ismerkedés elején kijelentette, hogy nem akar kapcsolatot, inkább csak kalandot. Erre annyi volt a válaszom, hogy randizgathatunk, de nem fogok vele lefeküdni, mert nekem ez nem fér bele, gondoltam ettől elriad majd. Az igazság az, hogy csak még jobban elkezdtem érdekelni: napokat beszéltünk át, leginkább neten, randizgattunk, aludtam nála, de nem volt szex. Nem is erőltette, viszont végig ölelgetett, bújt, bókolt. Volt, hogy éjjel felkeltett, hogy bújjak oda hozzá. Én persze kezdtem beleszeretni, vagy már bele is szerettem, ezért elküldtem, hogy ha ő nem akar komoly kapcsolatot, akkor hagyjuk egymást békén. Nem igazán akarta ezt a dolgot, mert állítása szerint nagyon szeret velem beszélgetni, és ha mást nem,mint barát mindenképp meg akar tartani.

Egy ideig nem beszéltünk, majd bizonyos úton-módon elkezdtük újra. Megint ott tartunk, hogy randizgatunk, kis meglepetésekkel vár (egy üveg finom bor, sütik...). Utcán is simán megcsókol, átkarol, szóval egy sima kavaráshoz túl sok figyelmet fordít rám. Most is váltig azt állítja, hogy nem akar kapcsolatot, viszont elismerte, hogy később el tudná képzelni, hogy komolyan legyen köztünk valami, de nem tudja mikor, ezért is mondta, hogy nem kell kavarnunk, elég, ha beszélgetünk és tartjuk a kapcsolatot, aztán majd alakulnak a dolgok maguktól. Viszont a barátság nem ment, szinte azonnal flörtölni kezdett velem, és kár is tagadni, nyakig benne voltam.

Én most már úgy állok ehhez az egészhez, hogy érzelmileg már belekeveredtem, így nem tudok megálljt parancsolni magamnak, még akkor sem, ha szitkozódás lesz a vége. (Akkor legalább könnyebb lenne lezárnom =)) Így elengedem magam, élvezem a randikat, a törődést, a figyelmet, közben persze ismerkedem másokkal is, ha úgy alakul, és majd úgyis lesz, aminek lennie kell.

A döntés már megvan, mint látszik, de érdekelne, hogy más is így cselekedne-e hasonló szituációban?

Ha számít: mindketten huszonévesek vagyunk, és szex továbbra sem volt kettőnk közt, és még jó ideig nem is lesz.

2011. nov. 15. 23:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A latexmentes óvszer elég drága legjobb tudomásom szerint, és más gondok is akadhatnak vele, ebbe ne menjünk bele, utánajártam, megvan az oka, amiért nem =)

De nem értem, miért a szexen lovagol mindenki? Írtam, hogy nem akarom még jó ideig, őt pedig nem érdekli, van más, aki kielégítse ezen a téren, én addig húzom, amíg jól esik. És a nemi betegségeket emlegettem én is elég egyértelműen...

Szóval erről a témáról le lehet szállni, és inkább a kérdésre válaszoljatok, köszönöm =)

Ha komolyabbra fordulna nem félnék attól, hogy megcsal. Nagyon egyszerű ennek az oka: őszinte. Simán hitegethetne kapcsolattal, és azzal, hogy én vagyok az egyetlen, de nem teszi. És ő az, aki a lehető legmélyebben megveti a megcsalást. Nem véletlenül kerüli a kapcsolat szót a kettőnk helyzetére. =)

Ez tulajdonképp már most egy nyitott kapcsolat, csak éppen nem nevezzük nevén. Felesleges lenne hisztit csapni azért, hogy ezt mondjuk ki. És mindkét fél számára nyitott, de azt hiszem ezt is eléggé kihangsúlyoztam már =)

2011. nov. 16. 03:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Először azt hittem ez egy olyan srác, akinek idő kell, hogy valakiben megbizzon, és kötődjön, addig nem "jártok" csak "találkozgattok" nem barát-barátnői státuszban. Én lány létemre ugyanezt szoktam csinálni, és nálam kell kb. 3 hónap találkozgatás mire kimondom,hogy igen ez a srác a pasim.

De.

Ha az illető közben félrekamatyol, akkor az egyértelműen nem a fent vázolt eset. Ő a kalandor tipus aki mindenkit meg akar kapni. Éretlen egy komoly kapcsolathoz. Találkoztam már a fajtájával, én nagyon nem ajánlom hogy komolyan vedd...

2011. nov. 16. 06:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a te helyebden nem így cselekednék. Én tuti nem bírnám ilyen lazán elviselni azt, hogy miközben nekem udvarol, akkor másokkal dug. Lehet nyitott szemmel jársz, és azt mondod, ha olyan lehetőség adódik akkor élsz vele, na de ugyanmár... Legyünk őszinték. Ha szerelmes vagy belé, de legalábbis mélyek az érzelmeid, nehogymár azt mondd nekem, hogy bárkire is rábírsz nézni úgy, hogy kapcsolatot is kialakíts vele. Gondolom próbálkozni próbálkozol, de én nem hinném, hogy menni fog továbblépni, ha a helyzet úgy hozza, mert a remény mindig ott lesz, hogy mi van ha őfelsége meggondolja magát. Most ő van vezető pozícióban, amint ő kiejti a száján a kapcsolat szót te ugrani fogsz. Totál kiszolgáltatod magad neki (legalábbis én így érezném) és ez neki nagyon kényelmes.

Szóval én nem így döntöttem volna ebben a szituációban, mert attól függetlenül, hogy nincs szex, lelkileg kihasznál, még akkor is ha őszintének látod.

27/n

2011. nov. 16. 10:32
 14/14 A kérdező kommentje:

A szerelem az én esetemben is túlzás =) Nem vagyok elvakultan szerelmes, de szerintem nem is leszek már soha az életem folyamán. (Ennek megvan az oka.) Szeretem, kedvelem, jól érzem magam vele. És de, elég reális tőlem az, hogy ha találok jobbat, biztosabbat, lelépek. Sok embernek nem megy ez, és magamról sem hittem volna, hogy tudom így kezelni, de az utóbbi másfél évben rájöttem, hogy mégis =)

Arról, hogy kalandor csak annyit, hogy nem sokkal azelőtt, hogy velem elkedett komolyabban ismerkedni, ért véget egy több éves kapcsolata. Egy rossz kapcsolat után valahogy megértem, hogy nem határozza el magát rögtön. Főleg, mivel úgy áll hozzá, hogy a következő elhatározásánál már nem játszópajtást, hanem feleséget szeretne. Az idő múlásával vagy kapcsolatba lép velem, vagy lelépek, vagy pofára esek. Minden opció fennáll, de részemről max fél évet adok, amíg ez kiderül. Ennyi idő után egy ilyen járék már elveszíti az izgalmát, és mivel a másikra nem lehet támaszkodni, nem alakul ki mélyebb kötődés (én legalábbis ilyen vagyok. Ha nem tudok a másikra biztosan támaszkodni, akkor az első rózsaszín ködös időszak után megunom, és nem tudok kötődni).

De köszönöm az értelmes véleményeket! =]

2011. nov. 16. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!