Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen "kapcsolatról"? (Hosszú, ha nem akarod végigolvasni, ne kattints rá. )
Megismerkedtem egy sráccal, az ismerkedés elején kijelentette, hogy nem akar kapcsolatot, inkább csak kalandot. Erre annyi volt a válaszom, hogy randizgathatunk, de nem fogok vele lefeküdni, mert nekem ez nem fér bele, gondoltam ettől elriad majd. Az igazság az, hogy csak még jobban elkezdtem érdekelni: napokat beszéltünk át, leginkább neten, randizgattunk, aludtam nála, de nem volt szex. Nem is erőltette, viszont végig ölelgetett, bújt, bókolt. Volt, hogy éjjel felkeltett, hogy bújjak oda hozzá. Én persze kezdtem beleszeretni, vagy már bele is szerettem, ezért elküldtem, hogy ha ő nem akar komoly kapcsolatot, akkor hagyjuk egymást békén. Nem igazán akarta ezt a dolgot, mert állítása szerint nagyon szeret velem beszélgetni, és ha mást nem,mint barát mindenképp meg akar tartani.
Egy ideig nem beszéltünk, majd bizonyos úton-módon elkezdtük újra. Megint ott tartunk, hogy randizgatunk, kis meglepetésekkel vár (egy üveg finom bor, sütik...). Utcán is simán megcsókol, átkarol, szóval egy sima kavaráshoz túl sok figyelmet fordít rám. Most is váltig azt állítja, hogy nem akar kapcsolatot, viszont elismerte, hogy később el tudná képzelni, hogy komolyan legyen köztünk valami, de nem tudja mikor, ezért is mondta, hogy nem kell kavarnunk, elég, ha beszélgetünk és tartjuk a kapcsolatot, aztán majd alakulnak a dolgok maguktól. Viszont a barátság nem ment, szinte azonnal flörtölni kezdett velem, és kár is tagadni, nyakig benne voltam.
Én most már úgy állok ehhez az egészhez, hogy érzelmileg már belekeveredtem, így nem tudok megálljt parancsolni magamnak, még akkor sem, ha szitkozódás lesz a vége. (Akkor legalább könnyebb lenne lezárnom =)) Így elengedem magam, élvezem a randikat, a törődést, a figyelmet, közben persze ismerkedem másokkal is, ha úgy alakul, és majd úgyis lesz, aminek lennie kell.
A döntés már megvan, mint látszik, de érdekelne, hogy más is így cselekedne-e hasonló szituációban?
Ha számít: mindketten huszonévesek vagyunk, és szex továbbra sem volt kettőnk közt, és még jó ideig nem is lesz.
Én a negatív tapasztalataim miatt lefeküdnék vele. Ha lelép, úgy cselekedne, ahogy hinném, hogy cselekedni fog. Legalább időben kiderül.
Ha komolyabbra fordul, akkor meg csak jól jártam. Érzelmileg nem keverednék bele ennyire, mert kegyetlen nagy pofára esés lenne a vége...
De ez én vagyok.
Köszönöm a válaszokat =)
Igen, kavar más lányokkal, bár nem tudom, hogy ennyire intenzíven-e, mint velem, de őszintén, kizártnak tartom. Azért napi 5-6 órás beszélgetések, amikre néha jobban emlékszik, mint én, és ennyi idő, meg energia... több lány esetén ez szerintem sokkal több macera, megkötés és nyűglődés, mint egy stabil barátnő. No, és jóval kevesebb szex =)
És igen, nem akarja lekötni magát, hiszen még fiatal, és szeretne élni, amivel valahol egyet tudok érteni, valahol meg elég badarságnak tartom.
A szex nekem annyiból kényes téma, hogy latexallergiám van, így óvszert nem vagyok hajlandó használni (nem hiányzik a napokig tartó kínlódás), a gyógyszerbe pedig neki is be kéne szállnia, és úgy nem játszok ilyet, hogy ő össze-vissza dugja a farkát, aztán ki tudja mit szed össze, hacsak nem használ óvszert másoknál, amit kifejezetten utál. Ezt ennyire részletesen még nem vágtam az arcába, de tud az allergiámról, és hogy védekezés nélkül kizárt, hogy hozzám érjen. A gyógyszer árának megosztására utaltam, de világosan még nem mondtam ki, a többi dolgot meg sem említettem még neki, de egyelőre nem is akarom, nem érzem sürgősnek a szexet =)
A döntésem már megvan: jól érzem magam vele, de közben próbálok nem megvakulni, ismerkedni másokkal, és ha akad egy "életképesebb", határozottabb, szimpatikus srác, akkor értelemszerűen búcsút mondok ennek a bizonytalanságnak =) Érzelmileg sajnos már benne vagyok, és igen, nagy sérülés lehet a vége, de akkor legalább el tudom küldeni melegebb éghajlatra.
Na tessék ott van....még a végén a melegeknek lesz igaza , hogy a z anal szex jobb és biztonsagosabb:
-nem kell óvszer
-csak egyik fél kaphat nemi betegséget( a másik mást)
-hosszan élvezed, mert az aranyér egy életre szól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!