Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok véleménye érdekelne!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok véleménye érdekelne! Hogyan közelítsek hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik, de semmit nem tudok róla, azt se hogy melyik osztályba jár. Nem tudom hogyan közelítsek hozzá, szünetekben mindig az osztálytársaival lóg + még azt sem tudom hogy neki bejönnék-e. Lányok ti hogy képzelitek el, hogyan szólítson meg titeket egy srác, akiről nem is tudtátok addig hogy létezik, úgy hogy legyen esélye?
2011. nov. 14. 21:48
 1/8 WhiteLabel ***** válasza:

Hát vagy legyen tököd menny oda, és kezdj el vele dumálni, vagy van a másik lehetőség hogy össze ismerkedsz az osztálytársaival és akkor ők végzik a piszkos munkát helyetted.

(férfi vagyok, bocsi a válaszért.)

2011. nov. 14. 21:49
 2/8 atilis ***** válasza:
Szerintem sehogy, inkább vedd elő a szünetben a könyvet, oszt tanuljá valamit.
2011. nov. 14. 21:50
 3/8 A kérdező kommentje:

uhh az utolsó mondat fura lett :D szóval:

Lányok ti hogy képzelitek el, hogyan szólítson meg titeket egy srác - akiről nem is tudtátok addig hogy létezik - úgy hogy legyen esélye?

2011. nov. 14. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:
először nyomozz utána kicsit :) hogy tudd milyen dolgokat szeret :) aztán ha van közös érdeklődési körötök, akkor már könnyebb lesz leszólítani és közeledni hozzá :)
2011. nov. 14. 21:51
 5/8 A kérdező kommentje:
A kérdés inkább a második részére vonatkozna, amit ki is javítottam egy kommentben, ezért kértem hogy lányok válaszoljanak. :D
2011. nov. 14. 21:55
 6/8 huncutmókus ***** válasza:
talán kezd azzal h szia....ez és ez vagyok tetszel....várd meg a reakcióját hátha ismer téged...csak te sem tudod
2011. nov. 14. 22:32
 7/8 anonim válasza:
Általános vagy középsuli?:D Amúgy attól is függ hányadikos vagy. Bár tök mind1 mondjuk éppen szünet van elindulsz oda ahol a következő órád lesz illetve ebben az esetben a lány osztályterme felé és ha éppen kint van hülyének tettetve oda mész hozzá, hogy "Szia! Bocsi azt hiszem kicsit eltévedtem. A fizika előadó eggyel lejjebb van?" De ez tényleg sulitól függ mert pl ahová én járok négy emeletes és tényleg el lehetne tévedni :D . Mert a lényeg, hogy onnantól el lehetne kezdeni a beszélgetést, hogy basszus dogát írtok meg őt ki tanítja vagy bármi ami annyira nyomulós hogy még belefér és aranyos és kapcsol, hogy mit akarsz.
2011. nov. 15. 16:57
 8/8 anonim válasza:
A mi sulinkba természetes hogy mindenki beszél mindenkivel nincs sok zárkózott gyerek.De minden képpen köszönj neki ha veled egykorú vagy idősebb kérd meg segitsen neked a tanulásban é ott már el lehet terelni a szót Sokszerencsét.=)
2011. nov. 17. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!