Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mérthazudja azt az összes csúnya pancser gyerek hogy ők romantikusak? (többilent)
kell a romantika, de nem kell túlzásba vinni. és speciel utálom ha a nyakamba lihegnek és nem hagynak élni. lehet, hogy velem van a baj, de nekem fontosabb, hogy sokat röhögjünk..és hülyéskedjünk. attól még hogy a pasim..lehet a legjobb haverom is. ízlések és pofonok..:)
17/L
Kérdező... milyen jogon nyomizod le őket, ha még neked sem volt csajod?
Egyébként a stílusod is hagy elég sok kívánnivalót maga után. Kicsit vegyél vissza.
A kikent, kifestett divatribancok miért hazudják jó csajnak magukat?
A sötét, alacsony, primitív rózsaszín pólós köcsögök miért hazudják magukat jó pasinak?
Attól még, hogy valaki nem felel meg a mai irracionális szépségideálnak, nem jelenti azt, hogy egy szerencsétlen, alacsonyabb rendű ember lenne.
Az meg, hogy te balf.sz vagy és csúnyának képzeled magad, arról senki sem tehet.
15:10 Önmagamat adom, de nem tartom magam se romantikusnak, se bunkónak.
15:41 Volt már több bnőm, de egyikük se tudott belém szeretni a külsőm miatt. Te meg gondolom lány vagy, különben tudnád h úgy van, ahogy mondom.
Akkor a bnőd jóképűnek találhat. Hidd el, akkor is szeretne, ha egy bunkó paraszt lennél. Ronda férfit még nem láttam bnővel, olyanról viszont nem tudok, h egy lány a személyisége miatt (ne) jött volna össze vkivel.
Igen, sokat csalódtam, mint minden csúnya srác.
utolsó,én láttammár ronda bunkósrácot csajjal,
igaz kocavoltacsaj:DDD
ezt mamár leirtam vagy ötször,nemértitekmeg?-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!