Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mérthazudja azt az összes csún...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mérthazudja azt az összes csúnya pancser gyerek  hogy ők romantikusak? (többilent)

Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 12:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

kell a romantika, de nem kell túlzásba vinni. és speciel utálom ha a nyakamba lihegnek és nem hagynak élni. lehet, hogy velem van a baj, de nekem fontosabb, hogy sokat röhögjünk..és hülyéskedjünk. attól még hogy a pasim..lehet a legjobb haverom is. ízlések és pofonok..:)

17/L

2011. nov. 14. 16:11
 22/28 anonim ***** válasza:

Kérdező... milyen jogon nyomizod le őket, ha még neked sem volt csajod?

Egyébként a stílusod is hagy elég sok kívánnivalót maga után. Kicsit vegyél vissza.

2011. nov. 14. 17:03
 23/28 anonim ***** válasza:

A kikent, kifestett divatribancok miért hazudják jó csajnak magukat?

A sötét, alacsony, primitív rózsaszín pólós köcsögök miért hazudják magukat jó pasinak?

Attól még, hogy valaki nem felel meg a mai irracionális szépségideálnak, nem jelenti azt, hogy egy szerencsétlen, alacsonyabb rendű ember lenne.

Az meg, hogy te balf.sz vagy és csúnyának képzeled magad, arról senki sem tehet.

2011. nov. 14. 17:24
 24/28 anonim ***** válasza:

15:10 Önmagamat adom, de nem tartom magam se romantikusnak, se bunkónak.

15:41 Volt már több bnőm, de egyikük se tudott belém szeretni a külsőm miatt. Te meg gondolom lány vagy, különben tudnád h úgy van, ahogy mondom.

2011. nov. 14. 17:28
 25/28 anonim ***** válasza:
15:41 vagyok és képzeld fiú vagyok én se vagyok jó képű ,jó mondjuk bánya rém se átlagos srác vagyok még is van 1 gyönyörű lány aki szeret és azért amilyen vagyok mint külsőleg mint belsőleg de te valószínű azért beszélsz így mert sokat csalódtál vagy tévedek?
2011. nov. 14. 19:46
 26/28 anonim ***** válasza:

Akkor a bnőd jóképűnek találhat. Hidd el, akkor is szeretne, ha egy bunkó paraszt lennél. Ronda férfit még nem láttam bnővel, olyanról viszont nem tudok, h egy lány a személyisége miatt (ne) jött volna össze vkivel.

Igen, sokat csalódtam, mint minden csúnya srác.

2011. nov. 14. 20:16
 27/28 A kérdező kommentje:

utolsó,én láttammár ronda bunkósrácot csajjal,

igaz kocavoltacsaj:DDD

ezt mamár leirtam vagy ötször,nemértitekmeg?-.-"

2011. nov. 14. 20:26
 28/28 anonim ***** válasza:
Én meg ezzel az igazán ronda srácokra gondolok, akik biztos h senkinek nem tetszenek külsőre. Na az ilyeneknek (pl. nekem) semmi esélyük normális kapcsolatra, hacsak nem kőgazdagok.
2011. nov. 14. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!