Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy ilyen lánnyal? (többi lent)
Figyelt kérdés
16 éves vagyok jó alakom van sportolok gitározok (a gityoval komoly terveim is vannak a jövöre) viszont az arcom kicsit csunyácska. És az zavarna titeket ha metalt hallgatok és azt is játszok a gityon? És ha eszerint öltözködök? ja és nem vagyok éppenséggel plázacica vagy divatrocker.2011. nov. 12. 15:39
1/10 A kérdező kommentje:
bocsi az kimaradt hogy van egy tetoválásom az oldalamon...nem tul nagy
2011. nov. 12. 15:40
2/10 anonim válasza:
Kép jól jönne, amúgy ez a 'gityo' engem nagyon irritál.
3/10 anonim válasza:
Ha az a valaki nem fogad el a szokásaiddal beállítottságoddal akkor hosszú távon úgy sem lehetne rá alapozni! (azt gondolom)
4/10 anonim válasza:
igy láthatlanba nem lehet mondani rá túl sok mindent, kép kéne.
nem a pláza cicaság számit, hanem az ápoltsag, mert a zsiros haj.. stb undorító látványt nyújt.
5/10 anonim válasza:
Engem nem zavarna! Sőt együtt alapíthatnánk IGAZI zenekart!
Az meg hogy csúnyácska? Rakj valami képet lehet tök dögös vagy csak önértékelési zavaraid vannak.....
6/10 anonim válasza:
tetovalas +
metal / ( semleges)
full fekete öltözet -
arc, tuti csak te gondolod csúnyának /
test +
gitár /
gityó -
amúgy simán
7/10 anonim válasza:
:DDD gityó az én szememet is megkapta :D
Kérdésre:
Természetesen randiznék. Imádom a metál-rockot, lenne közös téma :) És 1-2 alap gitár "trükköt" is tudna tanítani.
18f
8/10 anonim válasza:
Szerintem az a matálos öltözködés egyáltalán nem nőies. Az mind egy, hogy mit hallgatsz, vagy hogy gitáron játszol. A lényeg, hogy nőies legyél.
9/10 anonim válasza:
hát figyelj ha zacskót húzol a fejedre, elkezdesz máskép öltözködni...mondjuk IGÉNYESEN, fürödni is elkezdhetnél, meg egészségesen étkezni meg sportolni....és mentolos rágózni....kor nem fogsz zavarni senkit...:D
10/10 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszi a választ kivéve utolsónak.....nem kritikát kértem a rockerekröl (pláne nem ilyet) csak kérdeztem valamit...feltételeztem h minden ember képes félretenni a rockerek iránti utálatát és normálisan válaszolni de hát....am továbbra is várom a válaszokat Kösszi!!
2011. nov. 13. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!