Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közeledjek felé, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek felé, hogy ne tartson szánalmasnak, és ne akarjon egyből lerázni?

Figyelt kérdés

Látásból ismerem a csajt már régóta, de itt a tavasz, és szerintem belezúgtam. (szerintem én nem tetszek neki, de próbálkozok)

Hogyan nyissak felé, ha nem szeretném, hogy egyből lerázzon?

Mikor hívhatom első randira (ha véletlen addig eljutok)?

18 éves srác vok, és eddig mindig a baráti körömböl voltak barátnőim, és nem egy félig-meddig ismeretlen.

A csajt érdekli: tánc foci meg "csajos dolgok" a myvipje szerint.

Valami jó tanács? Aki tud segítsen, előre is kössz!

2009. máj. 9. 07:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, h van myvipje. Esetleg ha bejelölnéd ismerősnek? és ha visszaigazol, következő lépésként felvehetnéd msn-re, ott lehet jókat beszélgetni. meg ha már ő is ismerhet látásból, akkor sztem nyugodtan köszönhetsz neki, és ha visszaköszön, márpedig biztos vissza fog a csajok olyanok:D szal sztem nyugodtan :)
2009. máj. 9. 07:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, jelöld be nyugodtan... Felveheted msn-re is, de ha felvetted akkor legközelebb amikor látod menj is oda hozzá (Mondjuk hogy fent lesz-e vagy hogy mi a véleménye az msn új verziójáról stb.) és élőben ismerkedj vele inkább, ne msn-en. Ott mindenki sokkal bátrabb és teljesen más... Szóval vedd fel, de csak hogy legyen témátok. De kitalálhatsz valami mást is, biztos sikerülni fog ;)
2009. máj. 9. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!