Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gakran randizó nőtársaim, mi a gyakoribb a vacsorameghívás, vagy az italmeghívás?
A pasik anyagi hozzáállására lennék kiváncsi!
Arra hogy sok randik közül kb mennyi alkalom az amikor a pasi első randin vacsorára hív meg, és mennyi az amikor csak kólázni v ilyesmi.
Mitől függ h mire hív meg első randin? Attól h milyen csinos vagy neki? Mennyire akar megd*gni, vagy az anyagi helyzetétől, vagy ez napjainkban természetes h vacsorameghívás, vagy attól függ a csaj mennyire igényes, gazdag, vagy kényes?
Ti csajok milyen anyagi hozzáállást vártok el tőlük? Hívjon meg vacsorára?
Ti észreveszitek meghívásnál amikor a pasi félti a pénzt, számolgatja? Most nem arról beszélek ha kevés a fizuja.
Éreztétek már, h nem akart sokat rátok költeni?
általában egy italra, kávéra, vagy valami aktívkodós helyre (én utóbbit díjazom a legjobban). vacsorameghívást első randira nem szoktam elfogadni, az én értékrendemben az már a következő lépés. nem anyagik szempontból, hanem úgy általában.
29/n
Kávé, tea, fagyi és hasonlók. Csak akkor eszünk, ha pl. munka után van randi és az éhség miatt nem tudnánk egymásra figyelni. De 90%-ban csak ital.
Első randi nem ér többet senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!