Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az igaz, h a zárkózottabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, h a zárkózottabb fiúk mellé domináns lányok illenek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 16:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én egy domináns lány vagyok. Mégis arra vágyom hogy egy férfi irányítson, mert szerintem az a feladata. Az a fiú lesz végül jó nekem akiből még én sem tudok papucsot csinálni :P
2011. nov. 13. 12:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsóval:)

Akin meglátom , hogy kezd papucsodni, az repül ;)

2011. nov. 13. 15:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Kegyetlenek vagytok csajok :D
2011. nov. 13. 15:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Utolsó :DDD Jólvan akkor egyet értünk.

Na de félreértést elkerülve... Ez nem azt jelenti, hogy egy pasinak bunkó állatnak kell lennie aki sosem ismeri el ha nincs igaza és csak azért is tartja a véleményét meg mittudomén. Hanem, hogy kedves megértő odaadó fiú létére sem kell papucsnak lennie. Nem kell minden kívánságom lesnie meg ilyenek... Legyen önálló akarata de azért értsünk is egyet többségében. érteeed :D

2011. nov. 13. 15:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Én mondjuk azt látom, h a mai lányok többsége az általad említett bunkó parasztokhoz vonzódnak. Tisztelet a kivételnek persze :)
2011. nov. 13. 17:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért nem lehet a férfiakat felosztani csupán bunkó parasztra és félénkre...:) És ne felejtsük el: az önbizalom/határozottság nem egyenlő a bunkósággal.
2011. dec. 17. 11:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet igaz. Magyarul vagy ez a felállás, vagy mindketten nagyjából hasonlóak ilyen szempontból.

Gondolom láttál már jing-jangot, vagy hallottál vmi olyasmit, hogy 1 férfi és 1 nő együtt egy egész.

Ezek lényege, hogy KIEGÉSZÍTIK egymást. És ez pártól függően mindenhol máshogy oszlik el.

pl. Lehet, hogy hasonlóan dominánsak, de más érdekli őket (ennél, ha nagyon nagy az ellentét, akkor nincs szerelem)

vagy pont zárkózott-domináns, és ugyanaz a téma

Most csak írtam egy példát.

2012. jan. 11. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!