Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lányokkal beszélgetek, akkor miért panaszkodnak, hogy nincs normális pasi?
12:15 válaszoló:
Ebben igazat kell adnom sajnos neked, de akkor valahol valami nagyon nem működik a mai világban. Nekem van egy komoly tippem: A normális, őszinte kommunikáció hiányzik a mai világban a párokból. Sajnos. :-(

Szerintem meg szimplán csak savanyú a szőlő. Nyilván azok panaszkodnak, akik épp egyedül vannak. Nyilván régen is voltak egyedül emberek - persze bizonyos szempontból, a társadalmi konvencióknak köszönhetően valamelyest más volt, de nem vagyok benne biztos, hogy a korai és sokszor meggondolatlan házasodás (amit aztán nem ritkán vagy válás vagy boldogtalan házasélet követett) jobb alternatíva. És abban is biztos vagyok, hogy akik akkor egyedül voltak, azok is ugyanúgy sírtak, rítak. Csak szerintem ez egy önmagát generáló dolog.
Nem nyafogni kellene, hanem élni az életet. A párkapcsolat ennek csak 1 szegmense. Ha az épp nincs / nem jó, akkor másra kell koncentrálni - munka, hobbi, sport, barátok, stb. Mindennek meg van a maga ideje.

a lényeg, hogy ne beszélgess velük! nyilván te vagy a lelki szemetesük akik mindig kéznél van, te meg vagy annyira béna hogy azt hiszed nyalizással és hogy hallgatod a sírásukat majd be fogsz vágódni. DE NEM! lefogadnám, hogy nem vesznek férfi számba.
ha tetszik valaki mondd meg neki, hívd el. ha nem akkor nem.
nehogy már te ápolgasd a pici lelküket, hogy a csúnya jóképű fiúk csak meg akarják ba*szni....
ne légy madár!

Sajnos igaz, amit mondasz kérdező. Én 26 vagyok és az elmúlt évek alatt, ha bárki is megtetszett arról egyből kiderült, hogy foglalt. Na már most én olyan vagyok, hogy van egy értékrendem és ilyen esetben nem próbálkozok be mert nem tartom helyesnek.
Szóval elhiszem, hogy bárkinél is próbálkoztál eddig az nem foglalkozott veled.

A nőknek semmi sem elég ezt el ne felejtsd. Van is róla vicc.
3 nő nézelődnek a városban találnak egy 6 emeletes házat, a ház előtt látnak egy táblát és elkezdik olvasni. ,,Ebben a házban 6 emelet van minden emeleten különböző férfiak vannak, ahogy mész felfelé egyre jobb férfiak várnak rátok, vissza fordulni nem lehet ha bemész egy szintre akkor ott kell maradnod". Úgy gondolják hogy bemennek, az első szinten olyan férfiak vannak akik jó képűek, tovább mennek, a második emeleten olyan férfiak vannak akik jóképűek illetve szeretnek házasodni, tovább mennek, a harmadik emeleten olyan férfiak vannak akik jóképűek, szeretnek házasodni, illetve szeretik a gyerekeket, tovább mennek, a 4 emeleten olyan férfiak vannak akik jóképűek, szeretnek házasodni, szeretik a gyerekeket, és van munkájuk, tovább mennek, az 5 emeleten olyan férfiak vannak akik jóképűek, szeretnek házasodni, szeretik a gyerekeket, van munkájuk és jók az ágyban, a nők már majdnem bemennek de inkább megnézik az utolsó emeletet, a 6 emeleten nincsenek férfiak ezt az emeletet azért csináltuk hogy megmutathassuk hogy a nőknek soha semmi sem elég, köszönjük hogy benéztek viszont látásra, emeletenkénti nő átlag: 1 emeleten 0 nő, 2 emeleten 0 nő, 3 emeleten 0 nő, 4 emeleten 0 nő, 5 emeleten 0 nő, 6 emeleten 3 165 500 nő.
:D:D:D:D

Szerinted az egyébként olyan nagy igény, hogy egy pasi akarjon valamikor elköteleződni, szeresse a gyerekeket, legyen munkája és legyen jó az ágyban?
Ezek szerinted olyan bazi nagy igények?
14:40 válaszra:
Oké, ha ez nem nagy igény, akkor ezen felül még mit szeretnétek ti nők? Tisztelet a kivételnek. Az udvarlást vegyik a rendszerből. Mert annak természetesnek kell lennie.

Semmi mást. :)
Jó, meg tudjon még nevettetni, és kell egy bizonyos szikra, vonzalom - lehet neked akármennyi pénzed / jó kiállásod / humorod / műveltséged, stb. ha nem szikrázik a levegő, akkor sajnos nem működik.
16:19 Válaszra:
Sorry, egy valami fontosat elfelejtettem. Ami kell a kapcsolathoz: ŐSZINTESÉG, habár ennek is alapnak kellene lenni, de valahogy eddigi kapcsolataimba még mindig hiányzott. Eddig valahogy mindig akkor tudtak velem őszinték lenni, amikor már a szakításnál tartottunk. Pedig én úgy érzem, hogy amit lehetett megtettem mindig a kapcsolatért, és amennyire lehetett türelmes is voltam. De mégis kevés voltam a lányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!