Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt tapasztaltam (sajnos)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt tapasztaltam (sajnos) hogy manapság a vagány rámenős, nyomulós, trágár, szexre célozgató fiúknak jön össze csaj. És a rendes lányok is rájuk buknak. Van aki még ezt tapasztalta, miért lehet ez? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Én a fentebb említettnek pont az ellenkezője vagyok. Amikor elkezdek ismerkedni lányokkal, eleinte még minden jól megy, jókat elbeszélgetünk, tetszem nekik, én adom magam, de valahogy több nem alakul ki a dologból. Aztán megpróbáltam eljátszani mintha én egy vagány, kissé bunkó stílusú fiú vagyok, hátha az jobban bejön, eleinte még úgy is jól ment, de aztán később abból se alakult ki semmi. Kiderült, hogy valójában csak megjátszottam magam. Szóval ezt már soha többé nem teszem. De akkor min kellene változtatnom , hogy a kezdeti érdeklődést fenn tudjam tartani? Vagy inkább hagyak fel a visszafogott stílussal , és legyek ajtóstól a házba rontó, nyiltan felvállalva a szex gondolatát előtte? lehet csak ebből a stílusból értenek a mai lányok hogy nem csak egy ártatlan beszélgetést szeretnék tőlük.
2011. nov. 8. 00:29
1 2
 11/11 Szőkevagyok,nemhülye ***** válasza:
Legjobb barátnőmnek is csak a fa.szkalapok jönnek be, nem értem miért. Nekem meg van egy udvarlóm, rendes, aranyos, kedvelem is nagyon, de ö meg megfojt a rajongásával... Szóval valahol az aranyközéputat kellene megtalálni.
2011. nov. 8. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!