Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Titeket zavar, ha egy vagány csaj a barátnőtök?
A vagány alatt nem azt értem, hogy leissza magát a sárgaföldig, stb.(az nem vagányság, baromság..) Arra lennék kíváncsi, hogy ha egy lány rocker ( mint én) de nem az az elhanyagolt, nem-mosok-hajat-2hétig fajta, hanem igényes, vagány lány, akkor zavar titeket, ha mégis látszik rajta hogy rocker?
Mondjuk, az arca sem csúnya ....
Tényleg kép alapján könnyebb lenne. Bár nekem alapból nem jönnek be a rocker lányok. Inkább a nőies csajokat szeretem. De szerintem ez nem függ össze a vagánysággal. Ami persze kell, egészséges határok között.
22/f
Hát ha a vagányságon azt érted, h vicces ,lezser akkor nem.
De ha retek, mindenkivel smárol, wc-ben kefél, és ez a vagányság akkor gáz.De először tudnunk kéne, neked mit jelent a "vagány".Mert megadtad, h szerinted mi nem vagány, de így nem lehet normális választ adni.
Ha már a barátnőm, akkor miért zavarna? :DDD
Amúgy az ilyen csajokkal nincsen problémám, még ha eddig nem is volt ilyen csajom, tehát tapasztalatból nem beszélhetek.
Mondjuk én nem örülnék, ha a szerelmem ilyen divatmajom lenne. :D Egy nő nézzen ki hétköznapian, felnőttesen. Lehet lepontozni, de ez a vélemény sajnos szubjektív. :S :D
22/F
nem hinném h attól h vagányabban öltözködöm, divatmajom lennék... nekem ez a természetes, így érzem jól magam, ha ugy öltözködnék, mint az átlag (póló+farmer) azt hiszem meg is halnék. nem azért mert az az átlag, hanem mert nekem más a kénayelmes, a megszokott
ahogy az utolsó is írta van akinek más a stílusa. nekem például nem jönnek be ezek a mai rózsaszínpóló srácok, én igenis szeretem ha egy fiú férfias, vagány...
a kérdésem arra vonatkozott h a fiuk mostanában csak a cicababákat szeretik, én nem vagyok az, nemis leszek, és h van e még olyan fiu akinek nem az a legfontosabb h mi van kívül hanem h belül(és igen, nálam ez vagánysággal párosul) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!