Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nálatok mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok mi lehet abszolút kizáró ok?

Figyelt kérdés
Főleg a 14-17 évesek véleménye érdekelne.
2011. nov. 6. 22:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Fuuton-nak

Nem akarlak megbantani , en is neztem animet. De max 14(ev)utan mar nem ajanlom h ilyeneket nezz. Inkabb olvass konyvet, keress kulfoldi levelezopartnert stb. Ezzel most nem azt mondom h szerintem te nem olvasol csak 14 utan mar ne nezz ilyeneket. Barmenyire is tartod tanulsagosnak ezeket a meseket(mert azok), eleg butito hatasuak.

2011. nov. 10. 12:48
 22/24 anonim ***** válasza:

Kerdezo: attol nem lesz valaki alompasi hogy a masok altal teljesen kizaro oknak tartott tuljadonsagok nincsenek meg benne.

Ha az erdekel mi az ami megfog egy csajt akkor inkabb azt kellett volna kerdezned h: milyen egy jo pasi?/ Mik azok a tulajdonsagok amik imponaloak egy ferfiban stb.

2011. nov. 10. 12:54
 23/24 Fuuton ***** válasza:

Épp az, hogy nincs igazad, 17 éves fiú vagyok, lassan 18.

Ha a Full Metal Alchemyst nem is annyira, de a Naruto mindenképp tanulságos, főleg a Shippuuden.

Én ezt az egy animét nézem még most is, a mangáját is olvasom, és épp az, hogy nem butít (persze egyénfüggő).

Pl. sok mindenki írja, hogy: Mikor lesz már harc?

Ezek nem éppen intelligensek, ha csak emiatt nézik, de ez az anime tele van érzelmekkel, tanításokkal, amiket az animék egy része nagyon jól át tud adni.

Most egy Bleach szintű "animének" én se látom értelmét, hogy 300 részen keresztül arról szól, hogy csak harcolnak.

A Naruto ennek a tökéletes ellentéte, és aki nem látta mind a 436 részt az nem is értheti, hogy miről szól.

És amivel az anime jobb egy filmnél, vagy egy könyvnél, az a rajzolásban rajlik. Egy rajzolt karakter sokkal jobban átadja a lényeget, mint egy össze vissza sminkelt színész, vagy egy agyonbonyolított leírású könyvszereplő (mert ugye azt nem igazán lehet elképzelni úgy, hogy a megfelelő érzelmeket adja át).

Szóval szerintem egyáltalán nem szégyen, ha animét néz valaki, sőt.

Narutot nézz, ne drogozz!

2011. nov. 10. 19:40
 24/24 anonim ***** válasza:

fülzsír, pocak, mitesszer, megcsalás, saturészegségre való hajlam, partner hülyének nézése

16/L

2012. aug. 5. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!