Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nálatok mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok mi lehet abszolút kizáró ok?

Figyelt kérdés
Főleg a 14-17 évesek véleménye érdekelne.
2011. nov. 6. 22:39
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
ezek alapján nekem álompasinak kéne lennem...
2011. nov. 7. 16:29
 12/24 anonim ***** válasza:

a férfi intelligencia megint beüt..

ha a fentiek közül megvan benned 1 az még teljesen oké.. ehhez nem kell álompasinak lenned..

2011. nov. 7. 18:34
 13/24 Fuuton ***** válasza:

14:34

Merő kíváncsiságból kérdezem csak: mi számít szerinted szélsőséges nézetnek?

2011. nov. 7. 18:56
 14/24 anonim ***** válasza:

Volt már olyanhoz szerencsém, aki megemlítette, hogy aki nem képes emberként viselkedni, azt nem lehet emberszámba venni, és finoman fogalmazva el kéne távolítani az országból(egy bizonyos kisebbségre utalva).

Olyan is volt már, aki elsírta magát, de rendesen, nem csak egy két könnycseppel, hogy ne hagyjam ott a találkozó után, mikor semmit se csináltunk.

Hú vagy mikor kijelentették, hogy ribanc vagyok, mert miniszoknya van rajtam a születésnapomon, buli előtt.

Vagy mikor beültünk egy koktélra a barátnőmmel, és már sznobok vagyunk az ilyenek miatt mennek tönkre a pasik anyagilag..

Mikor pedig buli előtt megittunk egy üveg pezsgőt négyen már könnyen kapható részeg libák vagyunk, akiket az fektet meg, aki akar.

Egy másik példa pedig szerencsére nem velem történt, hanem a barátnőmmel, két év után a barátja kijelentette, hogy nem lehet a lánnyal, mert Isten sokkal fontosabb neki(jobban szereti), és a lány nem eléggé vallásos ahhoz, hogy önmegtartóztatásban éljen tovább a sráccal.

2011. nov. 8. 15:00
 15/24 anonim ***** válasza:

Hosszu kormok! Dagi labak, Lanyos hang(ebbol sok van)

Bekepzeltseg, agyajatszas, affektalas, bunkoskodas, a nagyon vicces kategoria, masokat kritizal(gyakran), Masok az alapjan valo megitelese h milyen markaju ruhat hord,

butasag.

Gondolom a kizaro okot arra erted h kivel nem jonnel osze.

2011. nov. 8. 16:56
 16/24 anonim ***** válasza:

kizáró ok ha:

büdös(szája vagy bármije), papucs(ne én hordjam már a nadrágot), igénytelen(tehát néha nem mossa meg még a f*rkát sem napokig-->voltmárilyen), animéket néz/japánmániás(sok 20on éves is van köztük! :O), nyálas(kicsikém,szerelmem, szivecském,hozzak még egy is kakajót?), ne akarjon azonnal feleségül venni(4hónap után megkérték a kezemet :O :D), ha nincsen legalább 1 haverja/vagy esetleg baráti köre(egésznap egyedül van, és kockul), kocka!...

sorolhatnám még :)

2011. nov. 8. 17:59
 17/24 A kérdező kommentje:
eddig jól állok :D
2011. nov. 8. 18:24
 18/24 Fuuton ***** válasza:

Utolsó:

Miért baj, ha valaki japánmániás, meg animét néz?

Más meg Barátok Köztöt , VV-t, meg Magyar Filmeket néz...

Azért valljuk be, hogy egyes animékből, nem mindből, mert sok a hülye anime, tudom jól, de van egy kettő, amit mindenkinek meg kéne nézni, mert annyira tanulságos.

Ha pedig valaki ezt nem képed beismerni, hogy van 1-2 anime, ami márpedig tényleg nagyon jó, azt csak sajnálni tudom.

2011. nov. 8. 21:27
 19/24 anonim ***** válasza:
Es melyik lenne az a ket anime?
2011. nov. 9. 11:48
 20/24 Fuuton ***** válasza:
Pl. Naruto és Full Metal Alchemyst
2011. nov. 9. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!