Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK ha egy fiú elhív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pityu kérdése:

LÁNYOK ha egy fiú elhív titeket moziba és beleegyezetk akkor tetszik a fiú?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 22:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja hogy már meg is tetted? Volt valami gyanús a válaszában? Ha nem, akkor akár veheted 100%-nak is, a kukoricás dolog csak egy hülyeség. :)
2011. nov. 5. 23:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Írtad is, hogy már elhívtad, bocsi. Hát gratulálok, igazi bátor pasi vagy, nem lehetett könnyű! :) Örülök a sikerednek!
2011. nov. 5. 23:51
 13/18 A kérdező kommentje:
Uff bocsi ha nem derült ki hogy elhívtam sorry -.-"
2011. nov. 5. 23:55
 14/18 A kérdező kommentje:
koszonomszepen:D
2011. nov. 5. 23:56
 15/18 anonim ***** válasza:

En lany vagyok es egyaltalan nem garancia (az se, hogy ingyen kukoricat egyunk) az amiert elmentunk egy randira veletek vagy moziba, egy cseppetsem biztos, hogy lesz kovetkezo talka akartunk latni, hogy milyenek vagytok egy randit meger, hogy rajojjunk arra, hogy lesz-e ennek folytatasa. Nem garancia, hogy bejossz.

31 L

2011. nov. 6. 09:10
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
nem, csak kell egy kis ingyen popcorn!
2011. nov. 6. 17:17
 17/18 anonim ***** válasza:

ma 09:10

A kérdező fiatal nagyon, abban a korban ha egy lány igent mond, az igent is jelent!

2011. nov. 6. 17:54
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát ha 15 fiatal szerintem az akkor igazadvan!:D:D
2011. nov. 7. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!