Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet rendőr srácokkal ismerkedni? =)
Légyszíves ne zúdoljatok rám, normális válaszokat szeretnék. =)
A múltkor leszólított a metrón egy rendőr srác, de sajnos túl tartózkodó voltam vele. =( (Az első meglepetésben gyakori hibám. =( De nyomozó szeretnék lenni, csak amiatt, mert távolra rosszul látok, nem vettek fel a Rendőrtisztire. Mindig is egy rendőr srácról álmodoztam, erre amikor leszólított valaki a nagy tömegből és kiderült, hogy pont az, én meg elbénáztam...
De ettől függetlenül szerintetek hol lehetne ezt normális körülmények között ezt megtenni? Tényleg nem vagyok kíváncsi olyan válaszokra, hogy "menj a sittre", meg "rabolj ki egy bankot", stb.
Esetleg egy bár, hasonlók, ahová szoktak ilyen srácok járni?
(19L, Budapest)
Igen, de mint írtam, nem vettek fel oda, csak úgy besétálni meg csak nem fogok...
És 11:15-ös válaszoló, esetleg nem tudnád megmondani, hogy melyik hely volt ez? Hátha jár oda több hasonló srác is. =)
Ja nem jöttünk össze, csak kiszemeltem :D Remélem látom még az életben :D
Egyébként bank, nem munkaidőben volt, csak tudom, hogy rendőr, mert sokszor láttam már. :D
szerintem butaság ez a kritérium..
bárkinek lehet hasonló érdeklődési köre a tiédhez, nem kell ehhez rendőrnek lenni.
inkább ezzel van a baj. mindenki magához hasonlót keres
Hentesnél, de láttam már női varrodában is.
Amúgy betörésnél néha előfordulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!