Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyanok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik nagyon szeretnének barátot/barátnőt, de egyszerűen nem jön össze?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Milyen helyeken? (Keseregjünk együtt:D)
2011. nov. 2. 23:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:

jelen!

22 éve barátnőt keresek, de semmi azt hiszem az a baj, hogy 165cm magasság mellett nincs akkora egóm, hogy lesmároljak akárkit

2012. jan. 8. 01:00
 62/89 anonim ***** válasza:
Igen, próbálkoztam is neten is meg elében is, 1x se sikerült és feladtam. 17/F
2012. jan. 8. 01:06
 63/89 anonim ***** válasza:

Vazze eddig azt hittem, hogy egy kis önbizalom hiányom van, de a kommenteket olvasva már önbiyzalomtól dagadozó daliának tűnök.

Mellesleg pillanatnyilag nincs barátnőm, de nem is igazán keresem. Persze, ha jön egy lehetőség nem menekülök előle, csak eddig még nem találtam meg azt a nőt, akivel testileg, lelkileg, szellemileg teljessé tesszük egymást.

2012. jan. 8. 01:11
 64/89 anonim ***** válasza:

Én már kb fél éve probálkozok nettes ismerkedésel de nem nagyon jön össze élöbe meg nem tudom hogyan nyisak a lány felé hogy ne röhögjön ki és ne hajtson el ezért élöbe nem is probálkozok marad a nettes ismerkedés

17/f

2012. jan. 8. 01:47
 65/89 anonim válasza:
21 éves vagyok, 170 magas, világos barna haj, zöldes-barna szem :), komoly kapcsolatom nem volt és már szeretnék is. Napokban tudatosult, hogy már nem mehet tovább, hogy nincs barátnőm,úh most elkezdtem keresni :) ha vkit érdeklek nyugodtan írhat privit, jah és csúnya sem vagyok, nem azért nincs barátnőm. :)
2012. jan. 8. 17:20
 66/89 anonim ***** válasza:
Hát látom elég sokan vagyunk. remélem mindenki megtalálja idővel a megfelelőt. köztük én is 16/l
2012. jan. 17. 18:29
 67/89 anonim ***** válasza:
100%
juhéé, nyitottál egy társkereső oldalt, most képzeld el hány privát üzenet ment szerteszét az itt kommentelők között...
2012. jan. 17. 19:11
 68/89 anonim ***** válasza:

Hahahahaha... na nem gúnyolódásból hanem mert én is ebben a cipőben járok :D vagyis hát volt dolgom nővel, nem is egyszer de nem tudom, régen jobban tetszett ez az életmód mint most... szóval én is már szeretnék egy barátnőt aki nem csak az ágyamat melegíti de a szívemet is :) legendákat hallottam már a boldog szerelemről szóval szeretném megismerni :)

És akkor kötelezően én is ideírom hogy üzzizhetünk, 18 éves srác vagyok, kb 30 km-re Budapesttől :D

2012. jan. 18. 13:57
 69/89 anonim válasza:

Én is nagyon szeretnék barátot, de nem jön össze. :/ Pedig egy normális csajnak tartom magam.

Ha már társkereső lett belőle, akkor nekem is lehet írni! :D

18 éves leszek. Debrecen közelében lakom. Nem vagyok egy bulizós típus, inkább elmegyek sétálni, vásárolni...

2012. jan. 18. 14:53
 70/89 anonim ***** válasza:

Szolnok környéki illetve Csongrád megye északi részén (Szentes stb.) élő lányok akkor írhatnának nekem :D ha már ebbe az irányba "fajult" el ez a kérdés akkor már ln is kiírom :D

19f

2012. jan. 18. 15:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!