Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyanok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik nagyon szeretnének barátot/barátnőt, de egyszerűen nem jön össze?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Milyen helyeken? (Keseregjünk együtt:D)
2011. nov. 2. 23:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
Ismerkednék én...meg más is biztos :D csak Bp 130 km :S
2011. nov. 3. 10:39
 32/89 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem volt már távkapcsolatom. =)

Nem megoldhatatlan, de tény, hogy sokszor elég rossz. =(

2011. nov. 3. 10:42
 33/89 anonim ***** válasza:
Én ismerkednék szívesen veled,egy Budapesthez közeli 19/F
2011. nov. 3. 10:49
 34/89 anonim ***** válasza:

2 éves kapcsolat után kb. egy hónapja kezdtem újra az ismerkedésnek, eddig semmi ( fél éve szakítottam barátnőmmel).

Feladni a keresést értelmetlen. Igaz mostanában nincs is nagyon időm eljárkálni nagyon sehova sem.

23/F

2011. nov. 3. 11:30
 35/89 anonim ***** válasza:
én is nagyon szeretnék már egy barátot, de valahogy sehogy sem akar összejönni
2011. nov. 6. 21:28
 36/89 anonim ***** válasza:
Én így vagyok, hogy ha meggebedek akkor sincs nőm, mert olyan csúnya vagyok mint Kvázimódó.
2011. nov. 13. 17:21
 37/89 anonim ***** válasza:

Én amióta az eszemet tudom barátnőt szerettem volna, csak sosem mertem kezdeményezni, pedig láttam, hogy voltak lányok, akiknek bejöttem. :/

Most már 22 évesen neten próbálkozom kb. 3 év óta társkeresők és egyéb közösségi oldalak, de semmi kapcsolat továbbra sem fura mód.

Most már tényleg fontolóra veszem, hogy elmegyek egy örömlányhoz legalább ne legyek szűz és valami jó is legyen az életemben, mert nem jó így elcseszni a fiatalságomat egyedül, szerető, kedves, normális barátnő nélkül. :(

2011. nov. 15. 22:35
 38/89 anonim ***** válasza:

Régebben nagyon szeretem volna most már csak örülnék neki. Tudom, hogy hamarosan megismerek valakit akivel boldogok lehetünk. Magány csak a felkészülés időszaka a szerelemre, egy kapcsolatra. Aki szeretne ismerkedni írjon privit.

20/l

2011. nov. 15. 22:41
 39/89 anonim ***** válasza:
neten keresgélj, és metin2 játékon is sok pár születik
2011. nov. 15. 22:58
 40/89 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon szerintem sok ilyen látogató van.

Személy szerint nem igazán teszek az ügy érdekében, az az otthonülős lány vagyok.

Pedig jó hogy szeretnék egy társat magam mellé, de nem azért, hogy elmondhassam, hogy van mellettem valaki, hanem hogy azt mondhassam el, hogy egy olyan valaki van mellettem, akivel mindent meg tudunk beszélni, és aki ugyan úgy néz rám, mint én rá. Elfogadjuk egymást a hibákkal együtt stb.

21 l

2011. nov. 15. 23:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!