Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért minden lány azzal jön, hogy nem vagy jóképű ezért nem járok veled dumával? Holott erről nem tehetek.
Hmm, mert gondolom nem vmi értelmes lányokkal kezdesz én megmondom egy nem szép fiúnak is, hogy miért nem járok vele..., és nem arra fogom, hogy "nem vagy jóképű ", mondjuk nekem is vannak néha hülye indokaim... :P :D
De azok mára barát kategóriás fiúkhoz jönnek elő...
És igaza van az előttem hozzászólónak ha semmivel nem fogsz meg, és még a jóképűséggel sem, mert van , hogy elég az is, és a pasi egy bunkó paraszt...
Kell vmi amivel megfogod a lányokat, mert különben miért akarnának veled járni, ez meg csak egy hülye indok..
19L
...én már jóideje márcsak dacból sem próbálkozok be a lányoknál mert inkább nem megyek helybe a lóf@szért.
azt bírtam amikor egy ideig hitegetnek, kisérjem el ide segítsek neki ebben abban...de persze még a kellő időben mesterien közlik hogy ha nem is viszonyulnak hozzám ÚGY,nagyon klassz haver vagyok....nahoppá mivel a haversággal kitörölhetem a se.ggem vége volt ott a vesszőfutásomnak mert mégse akarok mégnagyobb balek lenni(hát mégse azért lebzselek egy csaj közelében mert haverkodni akarok vele).
gyakran fordult hozzám lány ilyen olyan csip csup üggyel hogy márcsak én maradtam mint utolsó mentsvár.Ilyenkor többször visszakérdeztem" van pasid?" igen válasz esetén közöltem hogy akkor forduljon hozzá.
Szemétség ez? Hát én nem akarok sokkal többet adni mint amennyit kapok az élettől,ennyi.
"Azon nem tudok változtatni. Minden mást el tudok érni"
Hát akkor vegyél egy Q7-t azt majd tapadnak rád a csajok.
Próbálkozz csúnyácska,kövérebb csajokkal.
JAA! Hogy nem jönnek be? Pedig nem tehetnek róla......
Unalmas már ez a rossz helyen próbálkozol, vagy szedj össze egy csúnyább csajt.
Ha egy lánynak mondanánk ezt, hogy érd be kevesebbel, vérig lenne sértve.
Kérdező, járj el lottózni és ha megnyered a fődíjat és látják rajtad, hogy tele vagy pénzzel, egyből vonzóbb leszel. Persze ettől még ugyanaz az átlagos srác leszel, de ekkor érdekes módon már jobban kellesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!