Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért minden lány azzal jön, hogy nem vagy jóképű ezért nem járok veled dumával? Holott erről nem tehetek.
Te se jönnél össze olyan lánnyal, aki nem jön be, akit nem kívánsz. Ennyi az egész.
A lány sem tehet arról, ha nem vonzódik hozzád, ezt nem lehet befolyásolni.
Előre írom: lány vagyok xD
Sok lány manapság csak a külsőt nézi, én ezt ellenzem mert nem a külső a fontos hanem a belső. Nem vagyok a legszebb ezzel tisztában vagyok én is mégis van barátom...Barátom se kimondottan az a jóképű kigyúrt állat, hanem egy rockerista vadállat, de pont olyan amilyen pasit mindig is szerettem volna. Neki nem a szex az elsődleges, hanem a szerelem, a romantika és éppen ezzel fogott meg, mert nekem is ez az elképzelésem egy kapcsolatról nemcsak azért lenni valakivel mert éppen baszni akar az illető. Nem mondom hogy ilyen vagy mert szerintem nem de a lányok sokszor azt nézik h megbasszák őket.. Azonkívül minden srác azt mondja hogy normális csajt akar de azért a pláza cicákkal járnak mert ők jól néznek ki. Szóval azért mielőtt az átlaglányokat szidnád gondold át h az átlag fiúk is milyen felszínesek.
"Te se jönnél össze olyan lánnyal, aki nem jön be, akit nem kívánsz. Ennyi az egész.
A lány sem tehet arról, ha nem vonzódik hozzád, ezt nem lehet befolyásolni."
Igaz, de egy csajra mindig jut legalább öt szerencsétlen,a ki meg akarja dugni és minden szart megtesz neki, azonban ha pasi vagy és nincs szerencséd, akkor b.szhatod.
"Mindig azt tanították, hogy elég ha csak egy fokkal szebb vagy ördögnél és rendes, jó ember vagy, akkor lehet barátnőd"
Ez talán egy-két generációval ezelőtt így volt, de ma már nem. Ezzel a mondattal, csak akkor lesz nőd, ha az illető már elmúlt 35 és senki másnak nem kellett, így veled is beéri.
"Rendes, szeretni való fiú vagyok"
Talán éppen ez a probléma. Az elején, ha túl kedves és szeretni való vagy, akkor jobb esetben jön a legyünk barátok szöveg, rosszabb esetben keményen le leszel koptatva. Talán majd fél év után mondhatod, hogy szereted és lehetsz vele kedves.
"De már egy átlag lánynak is olyan igényei vannak a külsővel kapcsolatban, hogy falra tud mászni tőle az értelmes ember."
Ezzel kár is vitába szállni. És, amíg főműsoridőben adnak ilyen való világ és ehhez hasonló szarokat, hogy az a menő, ha idióta ribancként viselkedsz, nem is nagyon fog változni a helyzet.
Természetesen ez a férfiakra is vonatkozik: csak akkor leszel FÉRFI, ha egy sötét, bunkó tahó vagy.
Tényleg nem jó ez így, de ez van.
"Azonkívül minden srác azt mondja hogy normális csajt akar de azért a pláza cicákkal járnak mert ők jól néznek ki."
Én ilyet még nem láttam. Pláza ribancokkal, csak az ilyen kopasz állatok, vagy apuci kicsit fiacskái járnak, de normális srácok biztos, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!