Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vadkan-állat kérdése:
Mi a véleményetek a hosszú hajú pasikról?
Figyelt kérdés
Elsősorban a lányokhoz intézem ezt a kérdésemet.2011. okt. 30. 17:30
21/32 anonim válasza:
22/32 anonim válasza:
19.48 hosszúhajra írtam, hogy férfiatlan...
23/32 anonim válasza:
Nekem a hullámos rövid tetszik, amibe még bele lehet túrni.
24/32 anonim válasza:
ma 19:57
Akkor bocsánat, félreértettem. :)
25/32 anonim válasza:
Irigykednek a nők, az lehet. de az kicsit más, mintha azt mondanák hogy hu de szexi a hajad, vadito vagy meg ilyenek.
26/32 anonim válasza:
27/32 anonim válasza:
engem vonzanak! engem a kopasz, és a nagyon rövid hajú pasik taszítanak!
kurt cobain, axl rose <3
28/32 anonim válasza:
utolsó vagyok, mondjuk nekem "vállig" jön be.. onnantól ritkán
29/32 Macskajós válasza:
Imádom a hosszú hajat, válltól lefele egészen fenékig. De nem minden arcformához jó, csak olyan válassza, akinek nem lányos az alkata. Bőrdzsekivel és borostával nálam már félig isten.
30/32 anonim válasza:
Én utálom ha egy srácnak hosszú a haja!! egyszerűen nem jó! Egy pasi nézzen ki pasisan ne pedig mint egy lány. A fiúknak rövid a lányoknak hosszú hajuk van. Ez a természet rendje. bocsi :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!