Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vadkan-állat kérdése:
Mi a véleményetek a hosszú hajú pasikról?
Figyelt kérdés
Elsősorban a lányokhoz intézem ezt a kérdésemet.2011. okt. 30. 17:30
11/32 anonim válasza:
Én is előbb nézek meg egy hosszúhajút, mint egy rövidhajút, nekem nagyon tetszenek :)
12/32 anonim válasza:
Hát attól függ, hogy mi áll jól neki. :)
13/32 anonim válasza:
hasonlo a véleményem, én is szinte undorodom tőle. egy pasi ne legyen hosszu haju. pfuuj. soha nem tetszett még hosszuhaju pasi, és nekem amugy ponthogy ápolatlanságot sugároz. tudom hogy ez nem mindig igy van, vannak ismijeim akiknek hosszu, de soha nem tudtam megnézni őket ugy mint egy pasit. rocker csajsziknak bejön, náluk ez a szokás, a többi nőnek kb 80% nem szereti.
14/32 anonim válasza:
En imadom a hosszu haju pasikat. Le ne vagasd!!!!
15/32 anonim válasza:
ma 17:59 - Csak a magad nevébe beszélj! Mint látod elég sok ide írónak tetszik és jóval kevesebbnek pedig nem!
16/32 anonim válasza:
Nekem a nagyon hosszú haj nem tetszik, de a félhosszú szép ápolt haj vonzó a számomra, sőőt néha még szebb hajuk van a pasiknak mint a lányoknak.
17/32 A kérdező kommentje:
Nekem olyan 45-50 centis hajam van, és szinte minden lány ismerősöm írigykedik,hogy bárcsak nekik is ilyen lenne,szög egyenes,semmi göndörödés nincs benne, egyáltalán nem töredezik, világos barna színű
2011. okt. 30. 18:18
18/32 anonim válasza:
mi a fenétől lenne egy hosszú hajú férfinak alapban ápolatlan a haja, a rövidnek meg nem? ezt magyarázza már meg, aki szerint fúj a hosszú haj.
és mitől lesz férfiatlan? ahogy valaki fent írta, a középkorban is hosszú volta a hajuk, bizony. egyáltalán nem férfiatlan, sőt. imádom a hosszú hajat fiúkon.
19/32 anonim válasza:
21éves vagyok 7évig növesztettem. Hátköépig ért, de 1hónapja levágattam, megjött az eszem, valóban férfiasabb és jobb is. Ezen felül mindenki azt mondta, hogy jobban áll.
20/32 anonim válasza:
ma 19:10
Attól, hogy szerinted férfias, más szerint még lehet férfiatlan, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!