Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a mai napomrol?
Figyelt kérdés
Én ma találkoztam az egyik csaj ismerösömmel,mert megigértem neki egy lemezt.Az elején nem tudtunk mert vagy ö neki vagy nekem sok órám volt na mindegy nem is ez a lényeg.Amikor találkoztunk örült nekem látszott rajta,de érdekes modon a bnöivel jött.Elmentünk kicsit sétálni és az egyik csajbnöjének beszólt 2 roma gyerek olyan 23 év körüli,hogy nincs-e kedvük elmenni vmerre.Persze nekem mondtak erre meg az egyik ilyet szól:jól van akkor szopjatok xDxDxD Utánna meg megszolal a csaj,hogy de milyen jó kocsija van mercedes.Aztán mindegyik elkezdett nevetni,mintha kicsit érdekelte volna öket a téma.És a csaj akivel eredetileg találkoztam elvárta volna,hogy beszoljak ennek a 2 romának akik 180 cm-esek voltak,hogy kopjanak le.És ezen is elkezdtek nevetni,hogy nem jutottam szohoz.Jah nyilván beszolok egy nagy termetü cigánynak.....xD ?Mindennel együtt 21 perc telt el és a csaj elköszönt,mert a bnöjét el kellett vhova kisérnie holott 45 perc mulva indult volna a busza hazafelé.Elbucsuztunk és amikor vártam a buszt megláttam azt a lányt akibe 2 éve nagyon szerelmes voltam.És még nem tudtam elfelejteni.Nem tudom most mi van velem olyan szarul vagyok.2011. okt. 26. 14:49
1/5 A kérdező kommentje:
te meg ennyi erövel szöveg értékelésböl egyes ! :)
2011. okt. 26. 15:14
2/5 anonim válasza:
Nagy zagyvaság amit leírtál, bocsi...
Mit vársz tőlünk? Elemzést?
3/5 anonim válasza:
Ha a csajnak az kellett volna, hogy péppé veresd magad, akkor nem hiszem, hogy jó csajt választottál. Ha neki egy boxbajnok macsó kell, akkor miért téged nézett ki?
Bár azt nem értem, hogy mit keresett a történet végén a régi szerelem. Annak ide értelme nem volt.
S kérdésedre válaszolva: Sz@r napod volt.
Helyzetértékelésből jelest kapsz, csajozási helyszín választásból elégtelent. :D
4/5 A kérdező kommentje:
hát azt csak oda irtam.és csalodtam a csajban nagyon :S
2011. okt. 26. 15:29
5/5 Walk With Me válasza:
"Same shit, different day."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!