Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan zárkózottak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan zárkózottak az emberek? S főképp én miért vagyok az akaratomon kívül is? Mit tegyek ezzel?

Figyelt kérdés

Kaposvári, mindjárt 22 éves F vagyok. Soha nem volt b.nőm, semmi kapcsolatom, egy csók se semmi. Életemben nem kaptam egy pozitív visszajelzést sem egy lánytól se, egy mosolyt se semmit. :(

Írtam már itt, s máshol is, rengeteg tippet kaptam, semmi nem jött be. Ott tartok, hogy ha belegondolok.. én most itt vagyok.. de azt nem tudom igazából, hogy minek/kinek/miért?

Internetes ismerkedés: NYILVÁN én írok hülyeségeket a lányoknak, de most pl. iwiw-en írtam kb. 15 lánynak (kipróbáltam a nagy számok törvényét :P), eredmény: nagy részük elolvasta, de nem írt vissza; egyvalaki kioktatott hogy az iwiw nem társkereső oldal; egy meg csak finoman annyit mondott, nem ér rá ismerkedni. Kettőről pedig kiderült, hogy iwiw-en egyedülálló, valójában van barátja.

Társkereső oldal: hiába regisztrálok fel akárhova, alig vannak a környékről regeltek, de itt megint úgy van, hogy írok valakinek, nem ír vissza. Meg most volt egy olyan, hogy írtam neki, msn-ezzünk, mondta oké, várja már hogy tudjunk beszélni. Azóta 2 üzi iwiw-en, egyikre se válaszolt, msn-en írtam neki mikor egyszer fellépett, kb. 1 perc múlva kilépett (vagy letiltott, mert azóta se láttam).

Könyvtár: ma voltam először könyvtárban is. Találtam is egy könyvet, ami érdekelt és olvasgattam, közben körülöttem volt egy lány és nagyon keresett valamit. És egyszerűen nem szólaltam meg? Miért vagyok ilyen pancser? :( Hogy tudnék ezen javítani? :S

Más helyek, bevásárlóközpontok, üzletek, busz, utca: nem tudok megszólítani senkit, nem merek. Pancser vok. Nade a másik, hogy az emberek 80 %-a úgy siet... csak nekem van ennyi szabadidőm? :((((((( Egész nap ráérek konkrétan! Mit csináljak?

Szóval páran azt mondták, nincs gond a külsőmmel, de szerintem hazudtak, mert akkor miért nem érdeklek egyszerűen senkit sem? Neten így van. Tehát ezt feladtam. Élőben nem igazán merek megszólítani senkit sem.

Most a következő ami lesz, az a buliba járás (egyedül, mert ugye kivel...? :S), csak ez megint nem az én stílusom. :S Na mind1, meg lehet próbálni, talán ha iszok (fél éve semmit nem ittam), sikerül kicsit oldódni. De buliba milyen lányok járnak... hááát... meglátjuk. :S

Én komolyan mondom nem értem, hogy jönnek össze mostanában a párok? Hol látják meg egymást, hogyan találkoznak, szólítják meg egymást? stb. semmi tapasztalatom ilyen téren, de nem is értem már az egészet.. de lehet csak azért, mert ehhez két ember kell és ha én senkinek nem jövök be kicsit sem, akkor nyilván tetszhet akárki, sosem lesz belőle semmi..

Meg a másik.. amit elhatároztam hogy megteszek, de nem sikerült azóta sem.. hogy odamegyek akárkihez (ma a könyvtárban egy + t-home-nál is 1 szimpi lány volt egyedül), de nem tudok, nem vagyok rá képes. :((((

Olyan jó lenne valakivel találkozni, beszélgetni, egy hullámhosszon lenni, sétálni, kirándulni, udvarolni neki, itt a jó idő és fogalmam nincs mit csináljak egész nyáron (leszámítva hogy pár vizsgám van, de az nem igen tud lekötni).

Meg a másik, hogy a lányok azt mondják, olyan kell nekik, aki szereti tiszteli őket, nem csapja be, nem csalja meg. És meg lehet nézni egytől egyig mindenkit, kivel van? Veri, csalja, becsapja, úgy bánik vele mint ahogy én az ellenségemmel sem, és ez kell a lányoknak. Konkrét példa is van, egy lány akinél azt hittem lesz esélyem, nemrég mondta, hogy mennyire tetszik neki egy ismerősöm (akiről amúgy tudom, hogy kb. megdugni kell neki az összes csaj).

Mindenkinek összejöhet, de ezt csak a sikeres emberek mondják, ők könnyen beszélnek.. mert nekem sosem fog!!!!? :( Olyan rossz ez.

2009. máj. 4. 18:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

csatlakozom az előzőkhöz,ha nem várod már akkor fog jönni,nekem is így lett.illetve ajánlom a netes portálokat,ha pl művészlélek vagy akkor a művészportálokat,én pl ott ismertem meg a barátomat,és lassan 2évesek vagyunk:)

a másik lehetőség hogy vmi ismerősöd mutat be vkinek?

vagy a chat,de ott is tudni kell hogy kivel ne állj szóba...sok ribanc van napjainkba...

2009. máj. 4. 21:07
 12/21 A kérdező kommentje:

Ezt sem először mondják nekem. Ha belegondolok.. várok.. várok.. várok.. 25 leszek.. várok.. várok.. 30 leszek.. várok.. várok.. 40 leszek.. érted már miért nem szimpatikus nekem ez? :S Tudom, az kéne hogy valami mással tudjak foglalkozni és elfoglalt legyek, de ez nem megy, sokmindent próbáltam már.

Netes (negatív) tapasztalatokat imént említettem.. esélytelennek tűnik. Chat dettó. Felmegyek és 30 éves korosztálytól felfelé... a korombelieket meg nem érdeklem, akármit csinálok akkor sem.

Fórumon vagyok, eddig számítógépes fórumon voltam, ott ugye nem sok lány van. Most meg autós fórumon, ahol konkrétan egy lány sincsen, mert senkit nem érdekel ez a típus a lányok közül. De most ezért nem regelek a kisállattartók fórumára, ha egyszer az távol áll tőlem. Meg művész lélek sem vagyok.

Azért köszi hogy írtál.

2009. máj. 4. 21:27
 13/21 A kérdező kommentje:
Ismerős bemutat valakinek: egy nagyon jó haverom (lány), osztálytársam mondta nemrég, hogy van egy volt osztálytársa, akit régóta nem látott, de most találkoztak dumáltak stb. és a lány mondta osztálytársamnak, hogy megnézett engem iwiw-en és szimpatikus voltam neki. Neki nincs fent képe, azt sem tudom hogy néz ki. Mondtam osztálytársamnak, hogy akkor mutasson be vagy valami, mert minimum egy beszélgetés jó lenne, kíváncsi vagyok rá, ki az akinek én bejövök. Utána mondta ez a lány osztálytársamnak, hogy nem, mert sosem sült ki semmi jó még olyanból, ha őt össze akarták hozni mással. Sem osztálytársam sem én nem értettem hogy most akkor mi van.. mert ugye eredetileg is ő hozta fel ezt az egészet. Most meg meghátrált. :S
2009. máj. 4. 21:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
megértem a problémád. 21/f vagyok, szintén se bnőm, se csók, se egy éjszakás kaland(mondjuk ilyet nem is szeretnék) nem volt. Néha én is el vagyok, h oylan jó lenne 1 lány tátölelni, szeretni, beszélgetni vele órákon át, sétálni, stb. De úgy vagyok vele, egyszer eljön a mi időnk is: ez leeht hogy holnap, de lehet h 1 hónap múlva. én úgy csinálom, h tanulok, lazulok, néhaa eljárok ide-oda. Amúg yén se vagyok egy nagy discos manus. utoljára 8.ba voltam sulidiscoba:P de nem is vágyom rá. Ami a legfontosabb: rengeteg mulatós zenét hallgatok mostanába, és ez fantasztikusan feldob! viccen kívül (jó, mondjuk én már 10 éves koróm óta ezen élek.....:P) éld az éelted, mozdulj ki, bátran beszélgess lányokkal, bárhol-bármiről, ami eszedbe jut! Sok sikert!
2009. máj. 4. 21:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Noh írtam már de látom jókis tutyimutyi vagy. Szóval próbáld ki azt hogy csak ráköszönsz egy idegenre. Amennyire kiismertelek ezzel is gondod lesz. Ettől nem fogod megismerni de valahogy le kellene győzni ezt az emberektől való félelmed.

Amúgy nyár van szinte. Irány ki a strandra, oda mehetsz egyedül is napozni egy kicsit. Telepedj le egy pár csaj mellé (mindegy hogy csinik vagy sem) és kenesd be a hátad! Kapj elő egy könyvet és élvezd a napfényt.

Jah és a szerelem majd váratlanul rámtalál szerintem elég esélytelen, hisz lehet holnap szembejön a nagy Ő te pedig simán elsétálsz mellette. Akkoris ha jelez neked kézzel lábbal...

Haverokat pedig szerezz!! Jó 2 hónapja beszéltem életembe először egy sráccal akit egy szép fiunak tartottam erre kiderült hogy ugyanazt a sportot kedveljük és ugyanazt is űzzük csak más csapatban :D Azóta egyik legjobb haverom lett...

2009. máj. 4. 23:43
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Háát, ha nem akarod, akkor nincs mit tenni :( tudnék tippeket adni, hogy mit kezdj magaddal, vagy hogyan próbálj ismerkedni, de azt hiszem, ezt hiába írnám le. Elszomorít, hogy van ilyen, de jobb tanácsot nem tudok adni, csak hogy próbáld pozitívan felfogni ezt az időszakot; igen, időszakot, mert nem hiszem, hogy sokáig fog tartani, például én is akkor találkoztam a barátommal, amikor már mindent feladtam, és azt mondtam az egészre, hogy nem érdekel, nem keresek tovább, úgysem lesz semmi... és tessék :) hidd el, nem fogsz örökké egyedül maradni, addig is sok szerencsét és türelmet! ;)
2009. máj. 4. 23:47
 17/21 Daemia ***** válasza:
100%

Én is ebben a cipőben voltam/vagyok. 28/F vagyok, eddig csak 1 kapcsolatom volt. Sokban hasonlítunk, én is sokat ülök gép előtt, keveset vagyok emberek közt, stb.

Amit javasolni tudok:

Bármennyire is szeretsz a gép előtt ülni, sajnos néha ki kell mozdulni. Emberek közé menni, ismerkedni. Figyelem, nem csajozásról beszélünk, csak ismerkedésről! Ez az alapja a csajozásnak is, ha az alapokat nem tanulod meg, akkor nem fog menni a többi sem. Gyakorolni kell, hogyan kommunikálj emberekkel (nemtől függetlenül), hogyan köss ismeretségeket.

Ha már menni fog a kötetlen beszélgetés, akár idegenekkel is, akkor már sokkal könnyebb dolgod lesz. Akár élőben, akár cseten.

Fontos még, h legyenek céljaid. Írtad, h érdekel az autózás, ez jó egynek, rengeteg ismerőst szerezhetsz ezáltal. Igaz, h főleg fiúkat, de nekik lehetnek lányismerőseik, akikkel általuk kapcsolatba kerülhetsz. Népszerűek pl. a raliversenyek, rengeteg ember megy el ezekre. A többségük ugyan férfi, de nők is akadnak azért, akik pl. ismerőseiket, barátaikat kísérik el.

Ja és még valami! NE akarj mindenáron és görcsösen barátnőt keresni! Úgy biztos nem fog sikerülni. Ne ez lebegjen a szemed előtt, hanem az, hogy próbálj megismerni minél több embert. Nyílj meg kicsit, beszélj magadról. Lehet hülye példa, de nézd meg az idősebb néniket: buszon pl. szinte bárkivel szóbaelegyednek és pár perccel később már úgy beszélgetnek, mintha évek óta ismerték volna egymást. Néha az öregektől is érdemes tanulni :-)

Tehát mégegyszer: légy laza, légy nyitott, légy kíváncsi a másik emberre, a véleményére. És állj fel végre a gép mellől :-)

2009. máj. 5. 01:17
 18/21 anonim ***** válasza:
88%

Hát ember, piszok mulya vagy...

Neked nem támogatás kell, hanem egy alapos verés:D

Hogy vársz bármilyen sikert, ha semmi önbizalmad, és a leleményességed, improvizáló képességed is padló alatt van???

Én 23 vagyok, sok-sok barátnőt tudhatok a hátam mögött, van tapasztalatom...

3 szó az egész: magabiztosság, humor, műveltség

Ennyi, bárkinek le lehet beszélni a bugyiját, csak ügyesen kell tudni kártyázni.:D

Ha beletörődsz, hogy ennyit érsz, tényleg nem lesz soha senkid!!!

1-2 dolgot jegyezz meg...

1. A nők imádják magukat hallgatni, illetve tűnj jó hallgatóságnak

2.Soha ne hagyd ki a humort, ha alkalmad adódik rá (nem jó, ha randin komolyra fordul a beszélgetés, egy szomorú téma tönkretesz mindent)

3.Soha ne kezdj el nőnek a csalódásaidról beszélni, ezzel csak annyit váltasz ki belőle, hogy azt fogja hinni, neked csak 1 támogató, pátyolgató kell, mind1, hogy ki az

4.A nők szeretik különlegesnek érezni magukat, ha beszélgettek, ne a közhelyes szép a hajad, ilyennel bókolj, hanem pl egy belső tulajdonságára (pl. érdekes a stílusod, etc... ezzel felkelted a figyelmét)

5.Ne teregesd ki a szennyest, magadból csak annyit mutass, amennyit ő... A nők imádnak kiváncsinak lenni, addig úgysem hagyják a dolgot, mig meg nem mondod

6.NE AKARJ A LELKI TÁRSA LENNI

Kb ennyi jutott így hirtelen eszembe, remélem valamennyit segítettem:)

-Reaper-23/F

2009. máj. 5. 01:42
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi nektek.
2009. máj. 6. 17:07
 20/21 anonim ***** válasza:
75%
Említették már, hogy próbálj meg kicsiben kezdeni. Javaslom, azt hogy próbálj meg vezetés közben (mondjuk piros lámpánál) szemezni valakivel. Nálad az legyen a hangsúlyos, hogy legyen önbizalmad ne félj a másik nemtől. Írtad, hogy nem iszol, nem jársz bulizni. Na menj el ha kell egyedül, és igyál!!! Odamész valakihez, megkérdezed, hogy akar-e táncolni, aztán csak nyomulsz, mint a tank. Ne gondolj itt komoly kapcsolatra, ha összejön akkor oké, ha nem akkor legalább növekszik, majd az önbizalmad. Sok sikert!
2009. máj. 6. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!