Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan zárkózottak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan zárkózottak az emberek? S főképp én miért vagyok az akaratomon kívül is? Mit tegyek ezzel?

Figyelt kérdés

Kaposvári, mindjárt 22 éves F vagyok. Soha nem volt b.nőm, semmi kapcsolatom, egy csók se semmi. Életemben nem kaptam egy pozitív visszajelzést sem egy lánytól se, egy mosolyt se semmit. :(

Írtam már itt, s máshol is, rengeteg tippet kaptam, semmi nem jött be. Ott tartok, hogy ha belegondolok.. én most itt vagyok.. de azt nem tudom igazából, hogy minek/kinek/miért?

Internetes ismerkedés: NYILVÁN én írok hülyeségeket a lányoknak, de most pl. iwiw-en írtam kb. 15 lánynak (kipróbáltam a nagy számok törvényét :P), eredmény: nagy részük elolvasta, de nem írt vissza; egyvalaki kioktatott hogy az iwiw nem társkereső oldal; egy meg csak finoman annyit mondott, nem ér rá ismerkedni. Kettőről pedig kiderült, hogy iwiw-en egyedülálló, valójában van barátja.

Társkereső oldal: hiába regisztrálok fel akárhova, alig vannak a környékről regeltek, de itt megint úgy van, hogy írok valakinek, nem ír vissza. Meg most volt egy olyan, hogy írtam neki, msn-ezzünk, mondta oké, várja már hogy tudjunk beszélni. Azóta 2 üzi iwiw-en, egyikre se válaszolt, msn-en írtam neki mikor egyszer fellépett, kb. 1 perc múlva kilépett (vagy letiltott, mert azóta se láttam).

Könyvtár: ma voltam először könyvtárban is. Találtam is egy könyvet, ami érdekelt és olvasgattam, közben körülöttem volt egy lány és nagyon keresett valamit. És egyszerűen nem szólaltam meg? Miért vagyok ilyen pancser? :( Hogy tudnék ezen javítani? :S

Más helyek, bevásárlóközpontok, üzletek, busz, utca: nem tudok megszólítani senkit, nem merek. Pancser vok. Nade a másik, hogy az emberek 80 %-a úgy siet... csak nekem van ennyi szabadidőm? :((((((( Egész nap ráérek konkrétan! Mit csináljak?

Szóval páran azt mondták, nincs gond a külsőmmel, de szerintem hazudtak, mert akkor miért nem érdeklek egyszerűen senkit sem? Neten így van. Tehát ezt feladtam. Élőben nem igazán merek megszólítani senkit sem.

Most a következő ami lesz, az a buliba járás (egyedül, mert ugye kivel...? :S), csak ez megint nem az én stílusom. :S Na mind1, meg lehet próbálni, talán ha iszok (fél éve semmit nem ittam), sikerül kicsit oldódni. De buliba milyen lányok járnak... hááát... meglátjuk. :S

Én komolyan mondom nem értem, hogy jönnek össze mostanában a párok? Hol látják meg egymást, hogyan találkoznak, szólítják meg egymást? stb. semmi tapasztalatom ilyen téren, de nem is értem már az egészet.. de lehet csak azért, mert ehhez két ember kell és ha én senkinek nem jövök be kicsit sem, akkor nyilván tetszhet akárki, sosem lesz belőle semmi..

Meg a másik.. amit elhatároztam hogy megteszek, de nem sikerült azóta sem.. hogy odamegyek akárkihez (ma a könyvtárban egy + t-home-nál is 1 szimpi lány volt egyedül), de nem tudok, nem vagyok rá képes. :((((

Olyan jó lenne valakivel találkozni, beszélgetni, egy hullámhosszon lenni, sétálni, kirándulni, udvarolni neki, itt a jó idő és fogalmam nincs mit csináljak egész nyáron (leszámítva hogy pár vizsgám van, de az nem igen tud lekötni).

Meg a másik, hogy a lányok azt mondják, olyan kell nekik, aki szereti tiszteli őket, nem csapja be, nem csalja meg. És meg lehet nézni egytől egyig mindenkit, kivel van? Veri, csalja, becsapja, úgy bánik vele mint ahogy én az ellenségemmel sem, és ez kell a lányoknak. Konkrét példa is van, egy lány akinél azt hittem lesz esélyem, nemrég mondta, hogy mennyire tetszik neki egy ismerősöm (akiről amúgy tudom, hogy kb. megdugni kell neki az összes csaj).

Mindenkinek összejöhet, de ezt csak a sikeres emberek mondják, ők könnyen beszélnek.. mert nekem sosem fog!!!!? :( Olyan rossz ez.

2009. máj. 4. 18:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Barátom, átérzem a gondodat! Én egy 21/F vagyok és nekem se megy a csajozás! De immáron két éve jött egy angyal és felszedett, azóta boldog vagyok. Szóval nekem szerencsém volt a sok magányos "pancser" között. Tudom nem segítettem ezzel semmit, de talán te is megtalálod, vagy megtalál téged az angyalkád!
2009. máj. 4. 18:27
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem általában váratlanul támad be. Suliban már próbálkoztál? Csoporttársak, vagy valami. Nem kell annyira félni a lányoktól, lehet, hogy nem fogsz sok pozitív visszajelzést kapni, de a nagy számok törvénye tényleg bejön, egyszer majdcsak összejön valami. Azok a lányok, akik olyanokkal vannak, aki veri, megcsalja őket, azok szimplán mazochisták. A társkeresőkön nem lehet ismerkedni neten szerintem, nekem legalábbis eddig semmi értelmes nem sült ki belőle, pedig próbálkozom egy ideje. Én a volt páromat egy fórumon ismertem meg, a fene se gondolta volna, hogy kapcsolat lesz belőle, de sokat beszélgettünk és az lett. A lényeg, legyél nyitott, és ne csak csajozási célból, hanem ismerkedés/barátkozás legyen az első, előbb-utóbb csak kialakul valami. Amúgy pasizni se könnyű a mai vilában. 21/L
2009. máj. 4. 18:32
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

OFF

Ahogy a mostani fiatalokat ismerem, szerintem nem értettek meg téged, mert te gyönyörűen, érthetően fogalmazol, sőt még vesszőt is használsz, és nem : akk teccik meik szeri lool. Én is így fogalmazok mint te és mindig visszakérdeznek, hogy: mit monttál? De ne szokj le erről, mert így a helyes! :)

17/L

2009. máj. 4. 18:33
 4/21 anonim ***** válasza:
81%

ahogy kivettem az "írás stilusodból" aranyosnak tűnsz.. de túlsokat beszélsz.:D én pl nem igazán rajongok azokért a srácokért akik csak beszélni tudnak:P

talán meg kéne próbálnod változtatni a stilusodon vagy valami.:)

ha gondolod szivesen adok neked egy-két csajozós tanácsot küldj egy üzit privibe;)

2009. máj. 4. 18:36
 5/21 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Én eddig minden barátnőmmel (komolyakkal is, abból volt 2) buliban ismerkedtem meg. Ezt tudom csak ajánlani neked is!

2009. máj. 4. 18:39
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló cipőben járunk, de korban nem érlek utól :) Hidd el, pasizni is nehéz a mai világban, de azért a próbálkozást ne add fel. Mondhatnám, hogy nekem azért könyebb, mert 7 évig színészkedtem, és szinte bárkivel szóba tudok elegyedni, de azért nem könnyű az senkinek sem, főleg ha olyan személyt lát meg, akitől leesik az álla :). Beszélgess, akivel csak tudsz! Tudom, furán hangzik, de így ha meglátod a kiszemelted, már rögtön beugrik a téma, amivel megszólíthatod. Dióhéjban ennyi, ha szeretnél még kérdezni, írj rám bátran,vevő vagyok az ilyen témákra, és akkor legalább nem kell közkinccsé tenni a mondanivalónkat ;)
2009. máj. 4. 18:42
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ne gondold azt, hogy az emberek hazudnak, mikor azt mondják, h nem nézel ki rosszul. Még ha nem is te vagy a lányok többségének az álma, te akk is megtalálod az "angyalkádat", mindenkinek más tetszik. És ami a fő, hogy ne tekints minden egyes nőstényt, aki veled szembejön potenciális barátnőnek. Csak ismerkedj velük, aztán ki tudja...;) Én szurkolok neked.
2009. máj. 4. 18:44
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Ott a gond, hogy neked már az egész előre eldőlt az agyadban. Félsz attól, hogy a nő elküld a sunyiba. Na és ha elküld? Összedől a világ vagy mi? Rámosolyogsz és otthagyod...

Amíg nem látod magad pozitívan nemviszed semmire. Hogy szeressen bárki is ha önmagad sem tudod szeretni?

A sok szabadidő ellen pedig ottvannak a barátok, család és a sport. Kezdj el valami csapat sportot. Ne gyere azzal, hogy nincs ehhez meg ahhoz kedved.

A megszólítási problémát pedig kezd el kicsiben. Boltban meny oda a kóstolós pultokhoz, kérdezd meg mit kínál mi az akció stb. Semmi csajozós csak beszélj vele, fiu lány tökmindegy. Ruhaboltban kérd ki egy csinos csaj véleményét egy nadrágról vagy egy pólóról.

Ha semmi nem jön be akkor a "Kishugomnak szülinapja van szerinted mit vegyek neki mertneked pont olyan a stílusod mint neki" duma is működik...teszteltem :)

2009. máj. 4. 19:24
 9/21 A kérdező kommentje:

Azért írtam ilyen sokat, mert ennyi mondanivalóm volt. Bocsi, ha sok lett.

Suliban próbáltam ismerkedni és egyvalaki van, akivel jókat dumáltunk mostanában msn-en, de 100 km-re lakik és most vége a sulinak, esélytelen belekezdeni, így voltam vele. Konkrétan azt se tudja, hogy mellesleg nagyon bejön nekem a stílusa és szeretek vele dumálni. Tehát 1 kihagyott lehetőség. Ezen kívül még elsőben is volt egy lány, akibe belezúgtam rendesen, de elszúrtam, mert nem kezdeményeztem. Ő itthagyta a sulit másodikban, s ez után mondta egy annó közös baráti társaságunkból egy osztálytársam, hogy tudta ám a csajszi, hogy bele vagyok zúgva, mert látszott rajtam. Nem kezdeményezett, én se (én dolgom lett volna amúgy is). Szóval hiába jár egyetemre a sok szép és okos lány, ha én nem tudok kezdeményezni sem. :( Meg ilyen magasságokban már mindenkinek van párja. Vagy valami nagyon komoly kapcsija minimum volt és én meg hót kezdő vagyok. :S Úgy értem, nem tudom, hogy kell egy kapcsolatban viselkedni a másikkal stb.

Köszi a segítségfelajánlásokat, de igazából már sokan próbáltak segíteni és nem jött be eddig semmi. Az utóbbi hsz-ekben lévő dolgok pedig való igazak! Csakhogy már mástól is hallottam és ezek ismeretében sem tudtam semmit fejlődni. Tehát köszi, de nem veszem igénybe senki segítségét aki felajánlotta, mert úgysem tudtok segíteni. Én magam tudok magamon, de ez megint bukta, ez bebizonyosodott. Szal inkább marad az hogy próbálok hozzászokni, hogy egyedül leszek mindig. :( Nem hangzik valami bíztatóan, de ez jutott. :S Vagy a másik variáció, amit a legelső hozzászóló mondott, ami vele történt. Erre ha saccolnom kéne, 1 az 1.000.000-hoz az esélyt adok, hogy velem is megtörténik. Lehet inkább elmegyek lottózni.. :S

2009. máj. 4. 20:14
 10/21 A kérdező kommentje:

Joggal kérdezhetitek, hogy akkor meg miért írtam ide, ha senki segítségét nem akarom elfogadni?

Már írtam máskor is, máshol is.. így tudom hogy értelme nincs. Csak néha jól esik leírni, ha gond van. Ugyanis elmondani nincs kinek. Persze a panaszkodástól sem lesz jobb semmi, csak titeket bosszantalak, tudom én. De unatkoztam...

Ja még valaki írta: barátok, család, sport. + ami értelemszerűen hozzákapcsolható még: hobbi

Barátok: van néhány, de nem sok, s inkább csak haver, mint igaz barátok. Néha eljárunk ide-oda elütjük együtt az időt, ez jó is (de itt a hangsúly a ritkán van). :(

Család: évek óta ellentétek vannak anyu élettársa és köztem, nem egy egészséges család ez sajna, többet nem mondanék.. de ez is kilőve.

Sport: az autósport érdekel, de ahhoz kegyetlen sok pénz kellene.. azaz a magam kis amatőr szintjén űzöm is, szeretek vezetni, de majd ha több lóvé lesz (+munka), akkor fogok/merek csak komolyabban belevágni.

Hobbi: most őszintén! kezdjek el bélyeget gyűjteni vagy mi? :S Oké, szeretek biliárdozni, de oda sem megyünk mindig és annak is vannak korlátai (pl. pénzbe kerül 6-700 ft / óra, más lenne a szitu ha itthon lenne asztal, de az is csak pár hétig kötne le szerintem); aztán.. ez a baj, hogy sokat vagyok itthon és igazából nem vagyok kreatív hogy mit kezdjek magammal.. így aztán mindig csak a gép előtt ülök.. nem vagyok függő.. de nincs más amit csináljak, akkor netezek.. :S Mindig is furán nézek azokra az emberekre, akik a következőt mondják: "soha nem értem meg azokat az embereket, akik csak vannak, ülnek, és nem csinálnak semmit, én nem bírnám ki fél óráig sem". Hát én meg azt nem fogom fel, hogy hogy ilyen kreatívok ők... :S

2009. máj. 4. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!