Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen sms-t írhatnék? Lejjebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sms-t írhatnék? Lejjebb bővebben.

Figyelt kérdés

Semmi szemétség nincs benne nem azért kell ilyen álca, de az már magánügy, hogy miért kell ilyen "tervet" kitalálni.. Na a lényeg az, hogy milyen sms-t írhatnék (férfinak) ami kamusms szóval, hogy véletlen rossz számra küldök sms-t és tuti, hogy felhívjon, hogy téves számra küldtem az sms-t, nem olyan sablonra gondolok, hogy: Szia! Akkor holnap 7-kor a ... előtt stb. Szóval, ami inspirálja, hogy felhívjon és szóba elegyedjünk, sőt nem csak erre az egy alkalomra, hanem többszöri bezsélgetésre is és kialakítsunk 1 baráti kapcsolatot, viszont elég gyakori, hogy ilyen sms-ekkel bombázzák ezért is kéne valami nagyon jó kis sms, ami biztos siker lenne :) Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne! Évek óta próbálok valahogy a közelébe férkőzni :(

Előre is köszi!!

2009. máj. 4. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"Szia! a szexuális oktatást én tartom kérlek jelezd ha részt szeretnél venni:) várom a hívásod!:)"

na jó ez csak vicc volt:)

igazából ha írnál még részleteket pl. hány éves vagy és ő hány éves?

mondjuk arra is kiváncsi lennék hogy miért írtad azt hogy "viszont elég gyakori, hogy ilyen sms-ekkel bombázzák" *-)

2009. máj. 4. 17:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát jóval idősebb, mint én, de mondom, csak barátként szeretném megismerni nem sexpartnernek akarom :D Se párkapcsolatra :) Hát mondjuk úgy, hogy híres? :) Most ezt értsd úgy ahogy akarod, sztár vagy egyszerűen csak munkahelyén/iskolában lányok körében ismertebb ezt nem szeretném elmondani, hogy melyik vagy még egy másik variácó-e :P
2009. máj. 4. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves ügyfelünk! Az ön által rendelt ... megérkezett. Itt és itt átveheti. Üdvözlettel: ... Kft
2009. máj. 4. 18:06
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát igen, de felhív és megkérdezi, hogy mi ez mit mondok, mert én nem vagyok Kft. :D

De köszi a segítségeteket eddig :)

2009. máj. 4. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

1. válaszoló vagyok^^

elég titokzatos vagy:P:D

lássuk csak.. szerintem ez a kft cuccos azért nem jó mert ha vissza hívja mit mondassz téves?:D

miért nem írod neki azt hogy ki vagy és hogy szeretnél vele megismerkedni?:D

2009. máj. 4. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Irdmeg konkrétan a srácnak,hogy mi van akkor nem fogsz pofára esni.A kamu sms úgyis kiderül.
2009. máj. 4. 18:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne felj a sractol, mondd/ird meg neki nyiltan mi a szandekod!

Lehet hogy visszautasit, de az is lehet hogy kitudja. Szerintem rossz otlet ez a kamuzas azzal tobbet veszitesz, foleg ha rajon.

Ezen mindenki atesik szerintem 1x legalabb az eletben, hogy kozel szeretne ferkozni egy "istenitett" valakihez e saztan amikor megizmeri koderul hogy kozel sem olyan csodas amint elkepzelte. Ez nem mindig jo erzes, de akkor majd lepsz a kovetkezohoz.

2009. máj. 4. 21:53
 8/9 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__23211..

Itt a másik fele :)

Nem írna Nekem valaki privibe?

Nekem az első válaszoló, aki szimpatikus, de valaki írna? És akkor neki elmesélném bővebben, hogy mi a helyzet és úgy lehet, hogy könnyebb lenne segíteni, de, ha valaki ír írja oda a privibe, hogy melyik válaszoló volt pl: 15:23, köszönöm!

2009. máj. 5. 08:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Most már mindegy, azt hiszem majd lesz valahogy, ha rossz, ha jó de majd eldől.. :) :( Szóval nem kell privi már lényegtelen :)
2009. máj. 5. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!