Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Bár már nem aktuális, azért itt a válaszom:
Én ugyan lány vagyok, de 15 éves. Velem is ez volt októberben. Bevallottam neki, hogy szeretem, ő pedig azt mondta neki más látny tetszik. (Az a vicc az egészben, hogy egy osztályba járunk, és azzal a csajjal is aki tetszik neki.) Megmondtam neki, hogy felejtsük el. Rajta semmi nem látszott, én viszont teljesen összetörtem, mert más vákaszban reménykedtem. Hetekig, nem érdeket semmi, a jegyeim lefelé íveltek, hülyeségeket csináltam. Mindezt egy olyan fiú miatt, aki meg sem érdemel.
Utána körülnéztem a világba. Egyik vapról a másikra, a beordulás helyett, láttam a fényt ez alagút végén. Mosologtam a hülyeségekn. Mosolyogtam magamon, amiért ilyen voltam. Abban a hónapban én voltam a legboldogabb lány a világon, pedig semmi sem változott. :D Megtanultam nevetni a bénázásain, ahogy közeledik a lányhoz. :P Utána nagyon sokat nevettem rajta a barátnőmmel. Aztán, amikor kezdtem észrevenni, hogy a csajnak is tetszik, kicsit megint elgondolkodtam, az egészen.......De nem tartott sokáig, és ismét mosolygotam. (Nem úgy hogy belül sírtam. :$ ;)) Mivel ez az utolsó évem, a suliban, nem fogom depresszióval tölteni. :D Ugyan nem találtam olyan fiút aki szeretne, de sokkal pzítívabban tekintek a jövőbe, és már most van olyan fiú aki helyesebb nála, és viszonzásul is többet kapok mit tőle. Most hogy így belegondolok, talán sosem szerettem igazán, csak jó haverok voltunk. ennyi. ;)
Már csak nevetni tudom akkori magamon, és beleröhögök a képébe!!! :DD Elfelejtettem, és nagyon király érzés, arra gondolni, hogy ha vége ennek az évnek, sok új embert ismerek meg, talán azt is aki szeretni fog, nem úgy ahogyan ő. És SOHA többet nem fogunk találkozni!! :DD
KIcsit hosszú lett, de szerintem te is tudsz talán neked is ad ötleteket! :D :S
15/l
Szia!
Igen, tedd féltékennyé, vagy pedig más lánnyal és a barátokkal verd ki a fejedből! Vagy mutasd meg hogy jobb vagy annál aki tetszik neki! ;-)
igazából olyat, hogy "elfelejteni" nem lehet, valóban jó tanács, hogy foglald el magad, mert nem gondolsz rá annyit.
ha valóban tetszik, akkor nézd abból a szempontból, hogy ő most mással érzi jobban magát, aztán kitudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!