Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kit válasszak 2 fiú közül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak 2 fiú közül?

Figyelt kérdés

tetszik 2 fiú. ismerik egymást! az egyikben az a jó, hogy nagyon helyes, izmos, szóval gyönyörüen néz ki, de nincs TÚL sok közös beszédtémánk.

a másikban az a jó, hogy mindig sokat nevetünk, vicces, humoros és elragadó a mosolya, de nem ANNYIRA helyes, mint a másik. mindenki azt mondja, hogy a belső a fontosabb, tudom! DEHÁT AKKORIS! :S

2009. máj. 4. 15:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem az előző írásaidból nagyon úgy tűnt, hogy az 1. fiúhoz húz a szíved. Sajnos.

De látom már döntöttél, és ha ránk -többségre- hallgatsz, akkor jól (:

Legyetek boldogak ^^

2009. máj. 4. 23:14
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Sztem nem az a lényeg, h 1 pasi full legyen!

Ha igényes, ad magára, akkor ott gond nem lehet:)

2009. máj. 5. 11:53
 13/14 maundrel ***** válasza:
ha hosszú távra tervezel, akkor azt válaszd akivel jobban megértitek egymást. hiszen ha a "jobb" képűt választod, akkor lehet hogy hatalmas lesz a fellángolás az elején, de mikor beszélgetni kéne, vagy a problémáidat szeretnéd megosztani vele akkor..... (sztem te is tudod)
2009. máj. 5. 19:34
 14/14 A kérdező kommentje:
igen, látom a többség a 2.-ra szavaz. és tudjátok mi van? az az érdekes, hogy az elsővel többet találkozom az utobbi idöben, ezért inkább a 2. felé hajlok :D pedig 2 hete láttam utoljára :O :D már nagyon hiányzik!!!! (L)
2009. máj. 5. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!