Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? Kit válasszak?
van 3csaj akinek bejövök de nem tudom mit lépjek...
az első csajjal egy bulin ismerkedtem meg smároltunk is:$
a második csajt a tesója akarta hogy megismerjen, kb egy napot töltöttünk egyyüt már nem csak ketten voltunk szimpi csaj viszont egy haveromnak is nagyon bejön már elég régóta nekem meg nem annyira és mivel
a harmadik csajt megint csak egy ilyen szolid házibulin ismertem meg egy szombati este, nagyon bejön viszont haver úgy döntött most nem rég hogy lemond a másodikról... és inkább megpróbálja ő is hármast: D de így ketten egy csajra...S:
szerintem az első csajnak jövök be a legjobban viszont első és második ismeri egymást:S és lehet hogy hármas is:S:S
és így még rosszabb dönteni mert már mi lesz valaki nagyon nem fog bírni , haver arra akar rávenni hogy első csajjal jöjjek össze és akkor nem zavarok több vizet
végeredmény: hármas tetszik a legjobban csak így ketten egy csajra nem tudom...
aztán első
ebből a helyzetből ki lehet úgy jönni hogy senkinek se essen rosszul :D?:S lehet kicsit hülyén írtam le:S csak siettem egy kicsit de majd ha van valaki aki szeretne segíteni de nem érti:D leírom kicsit normálisabban meg hosszabban :)
Ments isten, hogy hosszabban leírd. Már amikor a kérdést elolvastam nem is nagyon érdekelt mi van utána csak gyorsan átfutottam. Ezt csak azért tettem, mert szerintem nem az a fontos, hogy ki milyen. Az érzelem a fontos.
Nem tudom neked mellyire fontos a külső meg ilyenek, de azt válaszd aki iránt a legtöbbet érzel. Aki ha hisztizik meg tudod vigasztalni ha lecsesz vagy fordítva meg tudsz bocsátani. Mindig vele szeretnél lenni és nem csak meghúzni, hanem egy éjszakát csak úgy eltölteni vele az ágyban szex nélkül. Na ha ezt valamelyik lánnyal meg tudod, vagy akarod tenni, akkor sztem azt válaszd.
Huhh hát ez jó bonyolult :D
Végülis sztem azért ( vagyis nekem is) a külső is fontos..
De az első csajjal már mondtad h eljutottál a csókig is akkor miről beszélünk? :)
Na amelyikkel a legjobban elvagy meg legjobban tetszik vgyis számodra tökéletes hajts rá :D
De nehogy a barátságodra menjen a haveroddal.:/
Ja és nehogy végül egy csajos se legyen :D
15/Ł
ha nem tudsz dönteni, ne válaszd egyiket se. azért ne, mert ha az igazival futsz össze, akkor azt rögtön tudod. innen egyik lány sem a tökéletes. persze végigmehetsz rajtuk, szépen lassan, de hidd el ezt nem tolerálnák. igazából a szívedre hallgass
14L
köszi mindenkinek : )
utolsó: van benne valami :)
esélyes hogy így fogok cselekedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!