Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak 2 fiú közül?
tetszik 2 fiú. ismerik egymást! az egyikben az a jó, hogy nagyon helyes, izmos, szóval gyönyörüen néz ki, de nincs TÚL sok közös beszédtémánk.
a másikban az a jó, hogy mindig sokat nevetünk, vicces, humoros és elragadó a mosolya, de nem ANNYIRA helyes, mint a másik. mindenki azt mondja, hogy a belső a fontosabb, tudom! DEHÁT AKKORIS! :S
DEHÁT AKKORIS a belső a fontosabb. :-)
Egy izomagyú mikiegérrel, akivel nem sok mindenről tudsz beszélgetni, hamar unalmassá válhat az élet.
Nekem a mostanö barátnőm elősször haveromat vállasztotta mert ő szebb (nekem nem tetszik xD). Utánna vele volt kb 5 napot és szakítottak mert a gyerek nem is foglalkozott vele :S.. De kb 2 hónap mulva össze jöttünk és nagyoon szeretjük egymást. (Bár mindig is jól kijöttünk ha valami baja volt nekem öntötte ki a szivét és amikor szakított vele azt is nekem mondta el hogy rossz neki de akkor eszembe se jutott hogy most nyomulni kéne mert az nagy szemétség lett volna)
NA a amugy én azt mondom hogy a VICCESEBBET VÁLASZD!!
16/F
Hát fiyi, sztem válaszd az 1.-t. Nekem volt egy srác akivel tök jól elbeszélgettem, nevettem, de csak haverként tekintettem rá. Te hogyan tekintesz a 2. srácra,. mert ha csak haver akk felejtős, ha tetszik neked akk meg van válaszolva a kérdés. Az első lehet h érettebb, de te is be fogsz érnixd, és akk már nem lesz ilyen problemád. Ha meg később sem lesz több témátok, hát akk ő is felejtős. lehet h később talizol egy 3.-kal, és kész. Nah ez kicsit kacifántos, de rem érted pussz
Jah az is eszembe jutott még, hogy nem lehet h az 1. srác másokkal is ilyen először, és csak később nyílik meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!