Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kit válasszak 2 fiú közül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak 2 fiú közül?

Figyelt kérdés

tetszik 2 fiú. ismerik egymást! az egyikben az a jó, hogy nagyon helyes, izmos, szóval gyönyörüen néz ki, de nincs TÚL sok közös beszédtémánk.

a másikban az a jó, hogy mindig sokat nevetünk, vicces, humoros és elragadó a mosolya, de nem ANNYIRA helyes, mint a másik. mindenki azt mondja, hogy a belső a fontosabb, tudom! DEHÁT AKKORIS! :S

2009. máj. 4. 15:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

DEHÁT AKKORIS a belső a fontosabb. :-)

Egy izomagyú mikiegérrel, akivel nem sok mindenről tudsz beszélgetni, hamar unalmassá válhat az élet.

2009. máj. 4. 15:49
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha mindkettővel "problémád" van, akkor egyiket se. Szerintem, de Te tudod.
2009. máj. 4. 15:51
 3/14 anonim ***** válasza:
Döntsd el mi számodra a fontos.1:minden lány irigykedjen rád,mert egy szép fiúval jársz,vagy 2. te jól érezd magad?Nagyon rossz egy unalmas fiúval randizni,akivel se közös téma,se semmi.Hiába néz ki jól,ha dögunalom a pasi.Fontos,hogy legyen közös témátok,megtudjon nevettetni,és tényleg nem a külső a legfontosabb.De ez a te döntésed.
2009. máj. 4. 15:54
 4/14 A kérdező kommentje:
minden kommentet köszi, de am az ELSŐ pasival nem az a gond, hogy uncsi, hanem hogy érettebben viselkedik mint én, ezáltal már az érdekeltsége. :))
2009. máj. 4. 16:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam így. A helyeset választottam először. Nem sokáig tartott, mert tényleg nem tudtunk miről beszélni, lehet hogy marha jól nézett ki, de alig volt közös témánk. Olyan mintha akkor nem is lett volna senkim. Utána a vicces fiúval is megpróbáltam, és vele vagyok már 2 éve. Lehet, hogy nem néz ki olyan jól, de sokat nevetünk, és időm sincs azon gondolkozni, hogy miért nem olyan helyes. :) Csak hajrá a Te döntésed :)
2009. máj. 4. 16:03
 6/14 anonim ***** válasza:
74%

Nekem a mostanö barátnőm elősször haveromat vállasztotta mert ő szebb (nekem nem tetszik xD). Utánna vele volt kb 5 napot és szakítottak mert a gyerek nem is foglalkozott vele :S.. De kb 2 hónap mulva össze jöttünk és nagyoon szeretjük egymást. (Bár mindig is jól kijöttünk ha valami baja volt nekem öntötte ki a szivét és amikor szakított vele azt is nekem mondta el hogy rossz neki de akkor eszembe se jutott hogy most nyomulni kéne mert az nagy szemétség lett volna)

NA a amugy én azt mondom hogy a VICCESEBBET VÁLASZD!!

16/F

2009. máj. 4. 16:09
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
Az utolso vagyok és én is ilyesmi vagyok.. és azt mondták hogy azért kevelne sokan mert mindig magamat adom.
2009. máj. 4. 16:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Ebben a sorrenden.
2009. máj. 4. 16:26
 9/14 anonim ***** válasza:
77%

Hát fiyi, sztem válaszd az 1.-t. Nekem volt egy srác akivel tök jól elbeszélgettem, nevettem, de csak haverként tekintettem rá. Te hogyan tekintesz a 2. srácra,. mert ha csak haver akk felejtős, ha tetszik neked akk meg van válaszolva a kérdés. Az első lehet h érettebb, de te is be fogsz érnixd, és akk már nem lesz ilyen problemád. Ha meg később sem lesz több témátok, hát akk ő is felejtős. lehet h később talizol egy 3.-kal, és kész. Nah ez kicsit kacifántos, de rem érted pussz

Jah az is eszembe jutott még, hogy nem lehet h az 1. srác másokkal is ilyen először, és csak később nyílik meg?

2009. máj. 4. 16:48
 10/14 A kérdező kommentje:
szerintem a 2.-at választom. ahogy belegondoltam ő nem "k*rna félre" minden pics*val, meg télleg nem is érdekel az h annyira nem helyes, mert am helyes, csak nem annyira mint a másik. (=
2009. máj. 4. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!