Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb módszer arra, hogy megszerezzünk egy lányt az, ha semmibe vesszük. De ha folyton semmibe vesszük akkor, hogy jutunk közelebb hozzá?
Én egy 26 éves lány vagyok és a többi ideíró lány leírta a lényeget.
Ez nem jó taktika!
Nálam nem működne, mivel én nem szoktam a férfiakat hívogatni, szóval ha így szórakozna velem egy pasi rövid időn belül hiteltelenné tűnne a szememben. És hagynám a francba.
Ezzel vigyázzatok, mert elég sok lány van aki ez után elküld titeket a p**a szórakozni!
ha egy lány érzi,hogy a fiú nyomul rá,akar valamit (kavarnak,találkozgatnak),majd később ennek vége lesz, a fiú nem keresi,akkor a lányt idézőjelesen az őrületbe kergeti,és alig fogja várni,hogy a fiú felkeresse... ha nem birja ki,vagy a fiú nem ad jelet,akkor vagy lesz bátorságai irni,vagy keres mást!
tapasztalat 17/ L
"Talán a Hot&Cold módszerrel. Nem hagysz neki teljesen békét, hanem valamikor közeledsz hozzá, utána meg nem foglalkozol vele. Ez bizonytalanságot szül, ami az egyik legerősebb vonzalmi kapcsoló."
Oh, valoban, eleg erosen bekapcsolt nalam a duh, aztan meg a frusztracio. Nagyon pozitiv elmenyek mondhatom.
En odamentem hozza, lerazott, aztan bamult, kesobb elhivott vhova, aztan le se szart, aztan en hivtam el, igent mondott, orultem, dumaltunk, flortolt a pultoslannyal, kesobb odajott, de addigra mar elegem lett.
Az ilyen az nem pasi, csak gyerek. Es mar tuti, hogy nem fogom keresni, mert vannak olyanok akik tenyleg erdeklodnek irantam, es nem taktikazassal akarjak kitolteni a szemelyisegukben fellelheto lyukakat.
"Nekem ez teljesen érthetetlen."
Akkor inkább ne is foglalkozz vele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!