Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legjobb módszer arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb módszer arra, hogy megszerezzünk egy lányt az, ha semmibe vesszük. De ha folyton semmibe vesszük akkor, hogy jutunk közelebb hozzá?

Figyelt kérdés
Elhivom randizni, utána nem foglalkozom vele. Megmondom, hogy tetszik, de utána nem keresem? Mondtok még ilyeneket?
2011. okt. 24. 21:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
29 vagyok és volt 7,nem túl sok nem is túl kevés de bennük láttam fantáziát!
2011. okt. 24. 21:31
 12/31 anonim ***** válasza:
0%

Kedves manó!

Bár nem nekem válaszoltál, de engedd meg h elmondjam, nekem is 7 barátnőm volt, de még csak 22 vagyok, és egyáltalán nem vagyok csajozós típus. Szóval, szerintem hagyd ezt a témát ránk... :) Üdv.

2011. okt. 24. 21:35
 13/31 anonim ***** válasza:

hát természetesen először fel kell keltened a figyelmét, hogy tudja hogy létezel, aztán udvarolsz neki, de még mielőtt nagyon megúnná, abba is hagyod. és vársz. és vársz. és vársz. aztán ha semmi akkor még egyszer eljátszhatod, beszélgessetek jókat, stb stb, aztán hagyd a pitsába. ne szólj hozzá ne keresd SEMMIEN formában, amig ő nem keres téged

lehet mindig egy kicsit többet keresni őt, mint ő téged, de időnként várd meg hogy keressen, akármilyen nehéz is.

hameg igysem történik semmi akkor keress mást

2011. okt. 24. 21:37
 14/31 anonim ***** válasza:
Bocs menőjenö, de nem 1 naposak voltak kedves 22!
2011. okt. 24. 21:39
 15/31 anonim ***** válasza:
Nekem sem. A legrövidebb 3 hónap, a Leghosszabb 4 év...
2011. okt. 24. 21:42
 16/31 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Hát igen, a diagram amit valaki belinkelt, az eléggé igaz.

Csajokkal nem éri meg foglalkozni, mindig az elérhetetlen kell nekik, tehát vagy legyen csajod, vagy pedig rá legyen irva a fejedre, hogy 'leszarom az összes csajt'

Ez van, ez ellen sokat nem lehet tenni. Akiről meg rövid távon kiderül, hogy nem vagy neki szimpatikus (nem vinne be az ágyába) azzal meg nem kell foglalkozni, tovább kell állni a másikra.

2011. okt. 24. 21:58
 17/31 anonim ***** válasza:

Nálam ez nem működne hosszútávon.Ugyanezt csinálja nálam most egy pasi.De egyáltalán nem jó ötlet, mert azt hiszem, hogy csak játszik velem.

Azért jó ezt csinálni mert rájöhetsz hogy te tetszel-e a csajnak, ha igen akkor pl keresni fog, ha te nem keresed. De ne csináljátok ezt sok ideig, mert lehet, hogy már épp elkezdünk érzeni vmit irántatok, és akkor hirtelen úgy érezzük, hogy a pasit már nem is érdekeljük, miközben ő épp "taktikázik".:)(L/18)

2011. okt. 24. 22:12
 18/31 anonim ***** válasza:
Utolsó lánnyal egyet értek. Vigyázni kell mikor dobod be a H&C technikát, mert ha túl korán alkalmazok, a lánynak elveheti a kedvét. Én így b@sztam el egy nagyon jó kis csajt... Azóta 5x meggondolom h használjam-e. De az alapötlet, és a kérdésfelvetés nagyon jó!
2011. okt. 24. 22:14
 19/31 anonim ***** válasza:
A lányok ugyanúgy félnek a csalódástól, és visszavonulhatnak, ha úgy érzik már nem érdeklődik iránta az illető. FONTOS a pozitív visszajelzés, ha egy lány elszánja magát és keres téged.
2011. okt. 24. 22:40
 20/31 anonim ***** válasza:

Manó és társa:

Ribancpasi beszélget a még nagyobb ribancpasival :D

2011. okt. 25. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!