Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókkal bonyolultabb? Tudom, hogy furcsa kérdés, de azért felteszem. Az a helyzet, hogy csalom a párom. (Ezen ha lehet, gyorsan lépjetek túl, bonyolult a helyzet, megértenétek, ha ismernétek. ) A lényeg: amíg nincs csók, addig gond sincs.
Viszont ma az egyik szeretőmmel csókolóztam, és most teljesen össze vagyok zavarodva. Túlságosan jól esett. És így ijesztő, nem tudom, most mit érzek. Eddig csak szexről, egymás kölcsönös kielégítéséről volt szó, viszont így új fényben látom az egészet. Mit kezdjek ezzel a helyzettel? Tudom, nem kéne ezt az egészet csinálnom, de nem szeretném elveszíteni, mert jó vele.
Mindig kínosan ügyeltem, nehogy beleszeressek valamelyikbe, de most....nem tudom mit érzek, és hogy akarom e ezt érezni.
Elég necces a felfogásod. Remélem,egyszer valamelyik feleség
kiveri a balhét. Aki több szeretőt tart,azt tudod minek nevezik?
Ez a legnagyobb baj veled.
hu de bonyolult dolog....
nagy bajok vannak a fel fogásoddal. Remélem egy vagy több gyerek nem szenved veletek.
Jajj, 16-os, hát nem is olvastad? A lakáshitel!!! Amiatt lehet bármit, bárkivel.Meg ugyebár jó is vele, a párjával, vagy a szeretőjével.Az egyikkel, vagy a másikkal... vagy.. a harmadikkal.. vagy nem is tudom már követni, pedig csak olvasom.De megvan a konzekvencia. Nincs csók, nincs gond. De mi ehhez minek kellünk? Megvan, helyeselni.
Ez az, babám ügyes vagy. A luxusfeleségekben nem kaptál szerepet véletlenül?
Én azt tanácsolom, amit te kértél tőlünk a kérdésedben :
"...ezen ha lehet, gyorsan lépj túl..."
1. Vagy csak ezen a csók-dilemmán.
2. Vagy az összes félre-kavaráson és állapodj meg végre, szeress vissza a párodba.
3. Vagy állj össze a csókos szeretőddel.
Innentől ugye ő már nem csak 1 szerető, hanem ő AA párod, így hát a mostani párod ejted és ezáltal ő is felszabadul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!