Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy furcsa kérdés, de: vannak GYIK-n melegek? Többi lent :D
Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok hogy ők hogyan látják a dolgokat, mihez hogyan viszonyulnak...szóval érdekel a lelkiviláguk :D úgyhogy ha valaki aranyos és hajlandó velem beszélgetni erről akkor nyugodtan írjon :) ^^
Ja, és 17/L :P
Én leszbikus lány vagyok (már ha ezt is beleveszed a meleg kategóriába).
Kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok.
21/L
Én is leszbikus lány vagyok. De majd megjelennek a fiúk is, mert én már láttam pár általuk kiírt kérdést.
Szóval a válasz: Én csak olyanoknak mondtam el akikben teljesen megbízok. Ők elfogadták, van aki könnyebben, van aki emésztgette pár napig, de minden oké. :)
Ja és a másik kategória: Akit interneten ismertem meg és kb. még az igazi nevemet se tudja, netán nem is magyar -ergo nem érdekel különösebben a véleménye - na nekik még elmondom, ha épp arra terelődik a téma. Mert nem érdekel a reakció. Egyetlen egyszer fordult elő, hogy soha többet nem beszéltem egy lengyel netes "barátommal", mert ettől kiakadt. Mondjuk ők durván vallásosak. (de ennek már vagy 2 éve, azóta barátnőm van és nem is érdekel ez a fajta kapcsolatteremtés.)
Nekem a családom és a barátaim tudják, iskolában és melóhelyen nem hangoztatom mert nem hiányzik a cirkusz miatta. Inkább kitérő választ adok, meg eljátszom hogy túl válogatós vagyok pasik terén és emiatt vagyok mindig 'szingli'.
A barátiam és a szüleim nem nagyon lepődtek meg, mert elég jól ismernek.
18:02 voltam.
Szerintem ugyanolyan a lelki világik, mint egy heterónak. Ugyanúgy vannak érzéseik, ugyanúgy érző lények.
Egy dilemmám van: vagy erősebbek lelkileg a sok megpróbáltatás miatt, vagy ugyanezért sokkal érzékenyebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!