Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki mit gondol ha meglát egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol ha meglát egy vékony fiút egy kövér lánnyal?

Figyelt kérdés
ez olyasmi mintha egy magas lány járna egy alacsonyabb fiúval. csak érdekel a véleményetek hogy ti mit szóltok ehhez :)
2011. okt. 23. 14:53
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
a csajnak megvan a vacsorája
2011. okt. 23. 18:21
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

"Na ott megy az álompár..." esetleg régen, míg szingli voltam ez " Hogy van az, hogy még annak a dagadt csajnak is van pasija, csak nekem nem?!"

A kedvencem a tényleg full kövér lány, cicanaciban, és egyéb feszülős szerelésben, kötözött sonka feelinggel, a nagyon girnyó, zsíros hajú, pattanásos, kocka sráccal. Az tényleg az eszményi combo.

:D

20L

2011. okt. 25. 17:26
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Hogy feldugja tamponnak.
2011. okt. 25. 17:32
 14/18 anonim ***** válasza:

hogy még neki is lett párja

akkor nekem miért nem jött össze?!

egy szűz fiú

2011. okt. 25. 18:09
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

mert gondolom nem az összes pasi oylan gyökér hogy csak a bomba nöket részesitse elönyben. sokaknak a kövérek jönnek be ök legalább általában vidámak és lehet velük jokat enni anélkül hogy "jaaaj kövér vagyok,még ezt a salátát se eszem meg mert az is 1 kaloria...."

egy bomba pasi és egy bomba csaj is rohadhat belül viszont egy ronda pasi vagy nö is lehet csodálatos belül.

nem az az undorito ahogy kinéznek hanem az ahogy a többség gondolkodik.ki tudja az is lehet hogy beteg??? de ugye csak zabálásbol lehet dagadt valaki!

és ha már beteg dögöljön meg igaz?

ti vagytok undoritoak már bocs!

2011. okt. 25. 18:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Én inkább azon szoktam kiakadni,hogy rondábbnál rondább lúzerkategóriás pasiknak olyan nőjük van,hogy lefordulok a székről.És fordítva.Bűnronda nőknek is űbermegagigajópasijuk van.

Igeeen??? :/ Hol láttál Te ilyen párokat? Álmodban? Mert én ilyet még nem láttam...főleg az első állítás, egy nem éppen szépfiúnak (én utálom azt ha valaki rondának titulál bárkit is) nemhogy dögös, de még csak átlagos kinézetű nője sincs...a nőknek két dolog számít, legyen egy srác jóképű ÉS fullgazdag ÉS jó humorú ha ez a három MIND megvan akkor lehet belőle járás.

2011. okt. 25. 18:43
 17/18 anonim ***** válasza:
49%

Arra hogy a girhesgyerek rájött, hogy a kövér csajok SOKKAL

odaadóbbak az ágyban.

2011. okt. 25. 20:45
 18/18 anonim ***** válasza:
36%
Azt hogy a fiú ölében biztos nem lovagol a csaj :P ! Undorító !
2011. nov. 3. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!