Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok járjak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok járjak egy nálam 3 évvel fiatalabb fiúval? L/17

Figyelt kérdés
Én most 17 éves vagyok(11.-es) ő pedig most 8.-os!Általában engem a nálam idősebb pasik fognak meg(18-24), de most nem tudok dönteni!
2009. máj. 3. 20:48
1 2
 11/16 anonim válasza:
én 18 éves vagyok a barátnőm 25 miértne járhatnál ?
2009. máj. 4. 06:03
 12/16 anonim ***** válasza:

szerintem ebben a korban a fiuk olyan kisgyerekek.nem érdemes ráfecsérelni az idödet,inkább keress korban hozzádvalot.ha lenne a srác most olyan 18 körüli az más,de igy....

nem látok sok esélyt,de probáld meg,és hamar rájössz,hoyg igazam van.

2009. máj. 4. 12:51
 13/16 anonim ***** válasza:

én 18 éves vagyok a barátnőm 25 miértne járhatnál ?

Ha azért hoztad ezt a példát, mert egy 14 éves agyi szintjén érzed magad, akkor gratulálok. Ezen van a hangsúly...TE 18 vagy. Ő 14...

2009. máj. 4. 14:03
 14/16 anonim ***** válasza:
sztem simán összejöhettek!! nem a kor számít! nekem is volt 3 évvel fiatalabb pasim! én 16 voltam ő 13!! és le is feküdtünk, egyáltalán nem volt gyerekes ! utána volt egy 20 éves pasim, na őrá mondható h 10 éves szinten sincs!!
2009. máj. 4. 14:52
 15/16 anonim válasza:

Ezt mi nem tudjuk megválaszolni. Igenis vannak olyan fiúk akik sokkal érettebbek a koruknál és sajnos olyanok is akik el se érik azt a szintet amin lenniük kéne. Ne mások véleményével foglalkozz, vagy hogy hogy néznétek ki együtt. Azt nézd, hogy Te el tudod-e Ő-t fogadni és szeretni olyannak amilyen. Ha igen akkor járj vele. ha nem ne.

( amúgy meg maradjatok barátok... pár év és fel se tűnik a korkülönbség... :) csak poén volt

2009. máj. 4. 17:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Én megtettem, 17 voltam, ő 14. És esküszöm, vele volt így utólag visszagondolva a legjobb. Külsőre meg aztán fel se tűnt, 2 fejjel magasabb volt nálam :D

(szakítás sem a korkülönbség miatt volt, hanem sajnos én tettem olyat, amit nem kellett volna.)

2011. okt. 24. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!