Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok járjak egy nálam 3 évvel fiatalabb fiúval? L/17
szerintem ebben a korban a fiuk olyan kisgyerekek.nem érdemes ráfecsérelni az idödet,inkább keress korban hozzádvalot.ha lenne a srác most olyan 18 körüli az más,de igy....
nem látok sok esélyt,de probáld meg,és hamar rájössz,hoyg igazam van.
én 18 éves vagyok a barátnőm 25 miértne járhatnál ?
Ha azért hoztad ezt a példát, mert egy 14 éves agyi szintjén érzed magad, akkor gratulálok. Ezen van a hangsúly...TE 18 vagy. Ő 14...
Ezt mi nem tudjuk megválaszolni. Igenis vannak olyan fiúk akik sokkal érettebbek a koruknál és sajnos olyanok is akik el se érik azt a szintet amin lenniük kéne. Ne mások véleményével foglalkozz, vagy hogy hogy néznétek ki együtt. Azt nézd, hogy Te el tudod-e Ő-t fogadni és szeretni olyannak amilyen. Ha igen akkor járj vele. ha nem ne.
( amúgy meg maradjatok barátok... pár év és fel se tűnik a korkülönbség... :) csak poén volt
Én megtettem, 17 voltam, ő 14. És esküszöm, vele volt így utólag visszagondolva a legjobb. Külsőre meg aztán fel se tűnt, 2 fejjel magasabb volt nálam :D
(szakítás sem a korkülönbség miatt volt, hanem sajnos én tettem olyat, amit nem kellett volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!