Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok járjak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok járjak egy nálam 3 évvel fiatalabb fiúval? L/17

Figyelt kérdés
Én most 17 éves vagyok(11.-es) ő pedig most 8.-os!Általában engem a nálam idősebb pasik fognak meg(18-24), de most nem tudok dönteni!
2009. máj. 3. 20:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Egy 14 éves fiú annyira pisis, hogy az valami hihetetlen. Szerintem ne... A 15-16 évesek is olyanok (tisztelet a kivételnek), hogy a falra mászom tőlük.
2009. máj. 3. 20:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj meg kell próbálni, előbb utóbb fog kisülni valami belőlle, adj neki egy esélyt!!!!
2009. máj. 3. 20:53
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
én u ebben a szituációban voltam de nem jártam vele,viszont egik osztálytársam igen és a csóktól nem is mer remélni többet te meg szerintem szeretnél előbb vagy utóbb....
2009. máj. 3. 20:54
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
Figyelj,hozzád a 17-18-19-és a 20 évesek valók kb. de még egy 16 éves is mennyivel kisebb szellemileg..gondolj csak bele! De ha szereted,akkor persze mind1 h hány éves..:)
2009. máj. 3. 20:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
meg kell próbálni, az előítéletek miatt nem szabad elszalasztani egy lehetőséget
2009. máj. 3. 20:59
 6/16 anonim ***** válasza:
71%

Ha nagyon tetszik és úgy érzed, jól meglennétek együtt, akkor adj Neki egy esélyt. De szerintem igazuk van azoknak, akik azt írták, hogy gyerekes még. Van, hogy még egy 19 éves srác is gyerekes, nemhogy egy 14-15 éves. De Neked kell döntened, Te ismered a srácot. Szerintem gondold át!

Nani

2009. máj. 3. 21:23
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Majd 10 év múlva járj 3 évvel fiatalabbal.Akkor már nem számít.Most öregebbet,vagy egyidőset keress.
2009. máj. 3. 21:32
 8/16 anonim ***** válasza:
56%
én most vagyok 8.-os (lány). és nekem is bejön egy fiú, aki 7.-es. biztos nem járnék vele most, mert ijenkor még látszik a korkülönbség. de szerintem ha a fiú érett és kinéz 16-nak, akkor próbáld meg... hátha.
2009. máj. 3. 21:44
 9/16 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, h gáz, ha a fiú fiatalabb, ráadásul ennyivel. De kinek mi jön be...
2009. máj. 3. 22:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Hát lehet nemkéne a srácot is terhelni:S... nekem ha 3 évvel idősebb barátnőm lenne még igy 18 évesen is.. tök félnék hogy nem vagyok elég, hogy nem vagyok elég komoly, hogy nem merek kezdeni... Bazz én utsó 4-5 évben hihetetlen sokat változtam és összes osztálytársam is... Egy 14 éves srác az nagyon zsákbamacska...(XD ráadásul szex terén max ponrófilmekből él, és nem is várható több , hiszen még a végleges méretek sem alakultak ki) Én nem tenném , ha nagyon szeretem akkor azért nem, ha meg nem annyira akkor meg főlegnem. Ne haragudj szerintem ez elég rossz ötlet, de emberfüggő és te vagy ott ... úgyis te fogsz dönteni és sztem jól :).. ügyes légy !
2009. máj. 4. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!