Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt egy 17 éves lány?
Figyelt kérdés
Van egy 17 éves lány egy suliba járunk már visszautasított, de azóta állandóan engem nézz (és úgy néz mintha azt mondaná gyere már ide)2011. okt. 21. 18:19
31/39 anonim válasza:
szerintem vegyél neki egy szál kolbászt és vidd el egy traktorkörútra tuti bejön neki!!!
32/39 A kérdező kommentje:
na mostantól már kifejezetten nem nézz sőt kerül viszont a barátnői nagyon is néznek mikor együtt jön barátnőivel nagyon jókat röhögnek...:DD
2011. nov. 8. 14:29
33/39 anonim válasza:
Jajj te szegény... :s nem lehet. Hogy amikor beszéltél hozzá, kilógott a fikusz az orrodból, vagy vmi hasonló...? :D
34/39 anonim válasza:
most akkor vettél neki kolbászt vagy nem?!
35/39 anonim válasza:
Menj oda,hátha már nincs barátja s szeretné,hogy te légy.
36/39 anonim válasza:
Velem ok nélkül hosszú éveken át kötözködtek. Olyan kib@szottul irritálóak, hogy nem egyszer megfordult már a fejemben, hogy szerzek egy gépkarabélyt egy hátizsáknyi lőszerrel és azzal mentem volna be... Szitává lőttem volna az összeset barátnőstől mindenestől, beleértve saját magamat is. Persze nem tettem meg, mert nem vagyok őrült. Kizárólag a fejemben fogalmazódott meg ez a gondolat. 19/F
37/39 anonim válasza:
menj oda hozzá és kérdezz rá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!