Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Milyen színű szemű és hajú lányok jönnek be legjobban?
Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 10:29
11/23 anonim válasza:
nem hajtok én semmilyen hölgyre. Engem nem érdekel, hogy éppen van-e barátnőm, vagy nincsen. Nem szoktam azon aggódni, hogy nincs csaj. Lesz**om.
És nem vagyok gazdag, sőt, perpillanat munkám sincs. Ezeket az autókat egytől egyig röhej pénzekért hoztam be külföldről, Volt amelyik törve volt, volt amelyik komplett festésre szorult. De ez lényegtelen, nem vagyok gazdag.
12/23 LadyLee válasza:
Ha nincs pénzed, minek lenne veled olyan csaj, aki csak a pénzre hajt? Pláne nem értem akkor a nyavalygásodat.
14/23 A kérdező kommentje:
akkor eddig én senkinek nem vagyok az esete. :D
2011. okt. 21. 12:56
15/23 anonim válasza:
Én írtam h nekem nem számít a külső. Szal lehetsz az esetem, ha normális, kedves, intelligens és őszinte lány vagy :)
16/23 anonim válasza:
Kedves kérdező, ezeken felül attól még simán bejöhetsz akárkinek. Mint írtam nekem a vörös hajú és zöld szemű lányok jönnek be, de ennek ellenére mindig más milyen színű lányok voltak a barátnőim szóval semmi pánik :) Ha valaki megfog szinte teljesen mindegy milyen színű a haja illetve a szeme.
17/23 A kérdező kommentje:
jólvan, akkor megnyugodtam :)
2011. okt. 21. 13:16
18/23 anonim válasza:
Nekem: a fekete hosszú haj, és a kék szem, párositás, jön be a legjobban. F.
19/23 anonim válasza:
Őszintén, teljesen mindegy, csak aranyos legyen :) 15/f
20/23 anonim válasza:
Mikor fogjátok már fel, hogy k.rvára nem számít a szem és hajszín?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!