Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen leszólításnak örülnétek a legjobban egy buszmegállóban?
Figyelt kérdés
16F2011. jan. 7. 18:40
1/21 anonim válasza:
bocs hogy írok csak engem is érdekelnének a válaszok és így hogy írtam könyebb lesz visszakeresni a kérdést :D
5/21 anonim válasza:
Hellószia! Szép a hajad/szemed/kabátod/pólód/cipőd/köldököd.
6/21 anonim válasza:
Ez olyan bena gyerekek.:D
Ha a buszmegalloban all, megis mire varna, urkompra?
7/21 anonim válasza:
kezzd el szídni a buszt, miért nem jön/orrod előtt ment el(ha nem akkor is) a bkv-t. mást nem nagyon tudsz.
8/21 anonim válasza:
-szija!neharagudj van egy 100-asod?
-???
-az anyukámnak megígértem,hogy felhívom ha szerelmes leszek!
9/21 anonim válasza:
-Bocsi, mire vársz??
-Buszra
-Húúú, b.azdki! Meg is látsztik rajtad ! XD:D
10/21 anonim válasza:
kérdezz tőle vmit (pl.: mennyi az idő, tudna e pénzt felváltani, hol van a wc,pénztár,stb..) és aztán megkérded hova megy stb.. innen már kialakul 1 beszélgetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!