Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legszebb csajok általában buták, idióták és a legnagyobb barmokhoz vonzódnak?
A fiatalabb lányok között még ez általános, éretlenek.
Később normalizálódik a helyzet. De amíg így viseltetsz irántuk, addig semmi jóra ne számíts.
Igazából csak azért, mert a barmoknak van önbizalmuk, néha több is a kelleténél, lazán közelitik meg a csajt és nem reszkető hanggal vagy feszengve...
Igaz, ha én lány lennék, egyáltalán nem ez lenne a döntő...hanem az hogy szimpatikus vagy sem...
Az én környezetemben rengeteg kivétel van, magamat is ide sorolnám:D amúgy meg azért hülyék, mert erre van igény, sajos nem az eszükért szeretik a lányokat. Minden érmének két oldala van, és azt is tudjuk, hogy a barmok találják meg a párjukat.
17/L
ez amúgy fordítva is így van. Mivel a leghelyesebb pasik 95%-ának is a buta, viháncoló plázap.Csák jönnek be...
De mondjuk azt nem értem hogy itt tök sok pasi azt mondogatja folyton hogy "nekem a csendes,normális lányok jönnek be". Na én szerintem ilyen vagyok (mások szerint is) de érdekes módon én a valóságban nem nagyon találkozok ilyen fiúkkal... pedig szerintem nem vagyok se csúnya, se olyan kifejezetten szép. Bár akinek eddig küldtem képet többszöri beszélgetés után (amikor már valamelyest ismernek) azok azt mondták szívesen elfogadnának barátnőjüknek... (amúgy meg nehogy azt higgyétek hogy mindenkinek küldök képet,sőt!:D) Na mind1 csak ennyit akartam:)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!