Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van már ebből az egész párkeresésből. Nem kellek én senkinek sem?
Ment már hozzátok be a lakásba homár? Mármint rák! Ízeltlábú! Az amit meg szoktak főzni! Bemászott már a konyhátokba?
Ha nem akkor azt hiszed azért mert az egy rohadt szemét állat és csak azért nem megy el hozzátok? Így ha ingyen fogják adni az étteremben akkor sem fog kelleni?
Csakmert a csajoknál alkalmazott logikádat ide is ráhúzhatod!
Nem gondolod, hogy otthon seggelve nem lehet csajozni? Tán el kéne menni ide-oda ismerkedni?! Tán azt a csajt kéne kiszúrni akinek tetszel?!....
Rinyálsz, pedig te csinálod rosszul!!!
Elég egy pillanat egy perc és simán becsajozhatnál, csak nem ilyen béna sültgalamb várós hozzáállás kéne hozzá!
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:25
El vagy tévedve, ha azt hiszed nem próbálkoztam már mind élbően, mind neten számtalanszor!!
Mit gondolsz mi a f@szért vagyok ennyire kiakadva már?!
Hallod, van egy kollegám, a vállamig ér, csak brokkolinak hívjuk.
Kb 165 cm magas lehet és olyan Nöi voltak, meg vannak, hogy beszarsz!
tegnap 21:29
Akkor neked is szól a 0245-ös válaszom!!!:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__2302764
Én megértelek kérdező.
Én is próbálkoztam már és hiába ráadásul mindig az van, hogy ha utamba kerül egy lány, aki bejön rögtön kiderül, hogy foglalt. Most is ez történt. Melóban új munkatárs, még nem sokat beszéltünk, de jó csaj és gondoltam talán meg kéne próbálni udvarolni. Ma megnéztem fent van-e FB-on. Könnyen megtaláltam és mit láttam? Hát persze, hogy kapcsolatban + fényképek a baráttal. Na mondom szép. MÁr megint ugyanazt a kört futom, holott én nem is kerestem meg én tényleg úgy vagyok vele, hogy valamennyire elfogadom a magányt, mivel úgy tűnik nem akar változni. S a legjobb, hogy ha valaki mégis felkelti a figyelmem akkor is tök feleslegesen.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:48
a netes ismerkedés egy kalap sz@r
élőben meg egyből lekoptatnak vagy ha nem akkor jön a szokásos foglalt vagyok kamu szöveg vagy utal rá, hogy húzzak el
van, aki nyíltan megmondja, hogy húzzak el
jah és még én voltam az udvarias, kedves fiú mégsi úgy tettek, mint egy állatnak
szép!
ezek a mai lányok, nem is nevezhetők hölgyeknek
közelebb állnak az állatokhoz ők magauk, mint mi fiúk!
tegnap 16:55
Aranyrögöt könnyebb eladni mint kavicsot!
Te mit akarsz eladni? Miben vagy jó, előnyös?
A netes keresésnél pl 8 csaj fogásom volt! Egy pozitív válaszhoz kb 100-150 levelet írtam! Na jó sablonnal, kicsit személyre szabva de akkor is! Ez van, de én dolgoztam vele!
Amúgy meg mi van ha te rosszul válogatsz?! Mondjuk nem tudom hogy nézel ki. Ha olyan Devito-san akkor kell a kompenzáció!!! Humor, izgalmas belső, szenvedély stb! Az nem megy hogy ilyen csökött kis nudli vagyok de tessék szeretni! Valamit valamiért!
Viszont akik sikeresek azok egy valamit biztosan nem csinálnak amit te! Nem siránkoznak! Ha nem megy így és úgy sem akkor amúgy is meg kell próbálni, de ha a munka helyett csak sopánkodsz akkor, magadra vess!
Írj ki egy kérdést a fényképeddel, hogy melyik lány járna ismerkedne veled szívesen. Tutira lesz pár!
Nem mered megtenni mi? Rinyálás megy, de nem teszel semmit sem ez ellen!
Most komolyan nézd már kívülről amit csinálsz! Ez nem a sikerhez vezető hozzáállás!
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:31
raktam már ki társkeresőkre képet, de semmi...
tegnap 14:53
Ide rakj ki ne oda! Ott a kutya nem fog rádkeresni! Annakidején egy társkeresőben a férfi regek száma 230 a nőké 16 ezresekben mérve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!