Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyünk a barátommal randizni, mit kell ott csinálni?
Figyelt kérdés
De most komolyan! Mit kell?:/2011. okt. 20. 15:26
11/20 anonim válasza:
Nulli!!! Kérlek ne sajnáld a generációt, nekem jobban fáj , én is 16 éves vagyok, és csak fogom a fejemet!....
13/20 anonim válasza:
B@sszus ezt kár volt elolvasnom T_______________T
Azt hittem ilyen 10 éves vagy ezzel az értelmi szinttel JÉZUSOM!!!!!!!!!!!!! KÉRLEK MONDJA VALAKI,HOGY FAKE !
14/20 anonim válasza:
OMG! Hova kerültem, jeszus, és te 16 vagy, ne ba.ssz már ki velem, komolyan sajnálom az ilyen embereket, nem is, inkább szánalmasnak találom, hogy ennyire tudatlan, lehet valaki 15/L
15/20 anonim válasza:
tényleg? hogy lett a srác a pasid, ha még nem randiztatok? egyébként tényleg viselkedj normálisan. ő biztos tudja mit kell csinálni. hagyatkozz rá. persze ép ész határain belül. meg nézz amerikai filmeket, tinisorozatokat. sokat tudnak segíteni ;)
16/20 anonim válasza:
"ényleg? hogy lett a srác a pasid, ha még nem randiztatok?"
Szerintem úgy, hogy már b@sznak folyamatosan. Mostanra meg gondolják lehetne több is, azt elmennek má' randizgatnak kicsit h meglegyen a dolog "hangulata". Szánalmas ez a generáció.
17/20 anonim válasza:
Kedves 15:45, nem tudom hogy ba.sztak-e már, de mivel a csaj nam tudja a "széttested a lábad" jelentését én nem tarom valószínűnek a dolgot, ha meg mégis hagyta magát akk egyszerűen csak egy k.urva, am nem a generációt, hanem az ilyen hülyéket kell sajnálni 15/L
18/20 A kérdező kommentje:
én meg az olyanokat, akik képtelenek normálisan kifejteni a véleményüket.én meg az olyanokat, akik képtelenek normálisan kifejteni a véleményüket... pedig komolyan gondoltam a kérdést.
2011. okt. 20. 16:02
19/20 anonim válasza:
Ha ennyire értelmes vagy, akkor inkább vegyetek egy kifestőt.
20/20 anonim válasza:
Kamu kerdes mar tul van tobb randin es egyejszakason
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!