Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a randikon a kínos csend ellen?
"A jó kapcsolatok SOHA nem kínos csenddel kezdődtek"
Ez egyszerűen nem igaz, annyira általánosítják az oldalon az embereket, vannak szófukar fiúk-lányok is, vagy olyanok akik lassan oldanak fel attól még simán lehet hogy megtalálták egymást, kínos csend pedig szokott lenni, de nem azt kell számolgatni randi közben hogy: "A francba is ez volt a 5. most mi lesz!! most mi lesz!!!"
"Ez egyszerűen nem igaz, annyira általánosítják az oldalon az embereket, vannak szófukar fiúk-lányok is, vagy olyanok akik lassan oldanak fel attól még simán lehet hogy megtalálták egymást, kínos csend pedig szokott lenni"
Nem értek egyet.
(bár tényleg gyakran szokott általánosítás lenni)
De ha két szófukar ember beszélget, akik lassan oldódnak fel, akkor szerintem megértik egymást hogy nem tudnak folyamatosan beszélgetni. Illetve ha megvan ez a közös pontjuk talán még hamarabb is oldódnak fel.
De ha két ember összepasszol, NINCS kínos csend.
Max. lehet csend, de nem kínos. (bár tényleg csak szélsőséges esetekben lyukadnak ki ide. Mert hogy a 81%-os és asszem 12:30-as ember véleményét támogassam, ha egy emberrel összeillesz, lesz mondanivalód neki.
...szerintem. :)
amúgy kedves kérdező, nyílt kérdéseket tegyél fel neki.
(zárt pl.: te is szereted az ír cappuchinot? -igen. (kínos csend.) nyílt kérdés pl.: mit gondolsz az ír cappuchinoról? Nekem ízlett.) ergó ha beszélgettek ne olyan kérdéseket tegyél fel amikre egyszavas válaszok a válaszok(fogalmazás lvl99), hanem olyanokat, amiknél ki tudja fejteni a véleményét, beszélni tud.
valamint néhányszor(!) ha kínos csend van el lehet játszani a "kimegyek a mosdóba", "veszek még egy hamburgert", "bocsi, születik a másodunokatesóm és fel kell hívnom a nagyszüleimet"
Hopp. 11:49-es vagyok.
a vége lemaradt.
szóval el lehet ezeket lőni de csak egyszer-egyszer, és akkor időt nyersz vele, hogy témán gondoljodhass. :D
13/L. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!