Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fiú mit tehet a rondaság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú mit tehet a rondaság ellen?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha egy lány ronda, ki sminkeli magát és rögtön 20 csávó is megakarja fektetni, de egy fiú akinek se pénze és ronda is, mit tehet? :(
2011. szept. 18. 13:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Papírzacskó ?
2011. szept. 18. 13:53
 2/16 anonim ***** válasza:
elkezdhet wow-ozni
2011. szept. 18. 13:54
 3/16 anonim ***** válasza:
utsó: nyehehehe :D
2011. szept. 18. 13:55
 4/16 anonim ***** válasza:
13:54: honnan tudod, hogy nem wowozik?:D
2011. szept. 18. 13:57
 5/16 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező, egy kis stílussal mindent fel lehet dobni.
2011. szept. 18. 13:58
 6/16 anonim ***** válasza:

Azért ez nem igaz.

Egy igazán csúnya lányon sokszor még a smink sem segít.

Inkább szerintem az átlagos lányoknak jöhet jól a smink, bár sokszor még rajtuk sem dob annyit. Van aki elvből már nem is használ sminket, mert minek mutasson egy másik arcot ha anélkül meg nem néz ki olyan jól mint vele.:)

Egy fiú meg mit tehet a rondaság ellen? Mondjuk fejleszti a személyiségét, hogy lehengerlő legyen. Elmegy sportolni vagy izmosítja magát, normális(nem Sp-s ) ruhákba öltözködik, ha pattanásos vagy miteszeres akkor nem ciki elmenni a kozmetikushoz mert nem csak a lányoknak lehetnek pattanásaik meg stb.. Szóval ilyen helyzetben nyugodtan ápold a bőröd, ha van rajta valami ami elrontja(pl amit fentebb írtam, bizony a pattanás sokaknak a megrontója:S). Sok lehetőség van, de ha másra kened azért mert nem akarnak veled járni az nem csak a másik hibája,ilyenkor magunkba is kell nézni. Mindenkinek van párja, és előbb utóbb úgy is megtalálja.

2011. szept. 18. 13:59
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem wowozok! De kérlek normális válaszokat már! Elhiszem, hogy Ti poénnak veszitek ezt, mert biztos szóba áll Veletek 1-2 lány minimum, de velem igazából még barátkozni se barátkozik senki. :(
2011. szept. 18. 13:59
 8/16 A kérdező kommentje:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:59

Lehet benne vmi.

2011. szept. 18. 14:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Én válaszoltam, hogy keress valami olyan stílust ami bejön neked öltözködj úgy, aztán fejleszd a személyiséged stb.
2011. szept. 18. 14:02
 10/16 anonim ***** válasza:
45%

Akkor úgy jártál mint én...:D

Mehetsz k.rvázni,azoknak nem kell hogy szépfiú legyél csak az hogy csengesd a lóvét.És a lóvé ellenértékeként olyan bombázókkal hempereghetsz akikhez hasonlók a hétköznapi életben nem hogy szóbaállni de még csak vissza se köszönnek neked.

Persze ehhez meg pénz kell,ami nked nincs...hát ez cink.De ki tudja,lehet van esélyed mondjuk egy 150kg-s lánynál,aki a kutyának sem kell.

2011. szept. 18. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!